Mobila Stelei Popescu, vândută cu peste 20.000 de euro! Cine a cumpărat fotoliul preferat al artistei

Averea Stelei Popescu, de la mobilă, până la fotografii și afișe de spectacol, a fost scoasă la licitație.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

La licitația care a avut loc la finalul săptămânii trecute au fost scoase la vânzare zeci de obiecte ce au aparținut actriței care a fost considerată ”Doamna Teatrul de Revistă”. Bună parte dintre acestea au fost vândute, printre acestea aflându-se și câteva piese de mobilier care se aflau în casa Stelei Popescu aflată în centrul Capitalei.

Citeste si: Vasile Muraru a câştigat mai mulţi bani decât Alexandru Arşinel la Teatrul de Revistă! Fostul subaltern a încasat cu 2.200 de lei pe lună mai mult decât celebrul actor!

Citeste si: Alexandru Arşinel primeşte ajutor financiar pentru că are grijă de soţia paralizată! Actorul a câştigat aproape 5.000 de euro pe lună!

Citeste si: Casa Stelei Popescu, scoasă la vânzare! Care este prețul vilei din centrul Capitalei

fara descriere

Fotoliul preferat al Stelei Popescu, vândut la licitatie cu 300 de euro

O parte dintre acestea se observă și în ultimele interviuri realizate cu marea actriță chiar în casa acesteia. Printre ele și fotoliul preferat al artistei, acolo unde aceasta se bănuiește că și-ar fi petrecut și ultimele clipe de viață. Fotoliul a fost vândut la respectiva licitație cu 300 de euro, cumpărat fiind probabil de un admirator al artistei, deși suma la care a fost adjudecat a fost cu 100 de euro mai mică decât cea oficială de la care trebuia să plece licitația. 

Vezi pe stirilekanald.ro ce alte obiecte au fost cumpărate la licitație și la ce prețuri

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate