S-au cuplat ”Ispitele”! Cu cine se iubește Nicoleta și cum l-a înnebunit pe colegul de platou

Ispita Nicoleta este, cu siguranță, una dintre cele mai dorite domnișoare din showbiz, celebritatea căpătată de-a lungul a trei sezoane la ”Insula Iubirii” fiind suficientă pentru a-i impresiona pe bărbații mai slabi de înger.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

De curând, Nicoleta Dragne, ispită la ''Insula Iubirii'' a anunțat că a început o relație cu o altă ispită a emisiunii, fără să precizeze cum s-a întâmplat, anunțând însă că nu va mai juca rolul care a consacrat-o în următoarele sezoanelee ale emisiunii.

Citeste si: ȘOCANT! "Roxana este ispită la Puterea dragostei! Se joacă, îi place să strice cupluri" EXCLUSIV

Citeste si: Cine sunt ispitele din Thailanda! Ionuț Gojman schimbă rolul

Citeste si: De nerecunoscut! Cum arăta ispita Bianca înainte de operații estetice

Mai exact, spun sursele noastre, cei doi s-au cuplat chiar pe platourile de filmare ale sezonului care va fi difuzat curând. Astfel, Nicoleta Dragne, Nico așa cum o știe toată lumea, este pentru a treia oară ispită la Insula iubirii, iar Adrian Savin participă pentru prima dată ca ispită la Insula Iubirii, dar, pare-se, cei doi au decis că ar fi mai interesant să se ”ispitească” reciproc atunci când nu sunt camerele de filmart în preajmă. E adevărat, cei doi și-au ”făcut treaba” și când erau filmați, ei reușind să obțină tot ce și-au propus din partea concurenților, succesul lor fiind unul deplin.

De altfel, Nico și Savin s-au lăsat fotografiați în timp ce erau îmbrățișați pe un iaht, iar apetisanta ispită a notat, lângă fotografie, "Fericirea mea ești tu". Mai mult, Nicoleta Dragne a anunțat  că nu o să mai fie ispită la Insula Iubirii dacă se vor mai filma noi sezoane pentru că se află într-o relație și nu i se pare normal acest lucru, semn că este suficient de îndrăgostită de ispita Adrian pentru a nu se gândi să își continue cariera.

fara descriere

"Nu aş participa ca ispită în al şaselea sezon pentru că sunt într-o relaţie. Lucrurile astea scot la iveală alte chestii ascunse de tine. Eu nu cred că eşti foarte fericit şi ajuns la Insulă îţi uiţi şi partenera. Toate lucrurile scot la iveală nişte chestii cu care ei se confruntă deja", a spus Nicoleta Dragne la televizor, care este de părere că cuplurile care merg la emisiune să-şi testeze relaţia au deja o problemă "internă", tocmai de aceea se ajunge în unele cazuri la despărţire.

Sexy-ispita Nicoleta, condamnată la închisoare

Înainte să devină ispita, Nicoleta şi-a încercat norocul în Marea Britanie că actriţa, dansatoare sau model, însă fără mare succes. Profilul ei se află şi acum în baza de date a unei mari companii de talente din UK. Pentru a se putea întreţine, ispita şi-a deschis şi o firma de curăţenie pentru sectoarele rezidenţial şi comercial. Mai precis, sexy-Nicoleta angajase câţiva oameni care făceau curat în halele industriale. Interesant este că Nicoleta a avut parte şi de evenimente mai puţin plăcute, cu iz penal. Ea a fost condamnată la 3 luni de închisoare cu suspendare şi 150 de ore de muncă în folosul comunităţii, după ce a fost prinsă conducând fără permis.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate