S-au împăcat? După câteva luni, Yamato Zaharia nu a rezistat fără focoasa Miruna! Avem dovada

La începutul verii acestui an, Yamato Zaharia lua decizia să se despartă de Miruna, senzuala sa iubită, Faimosul motivând decizia de atunci cu o nepotrivire în ceea ce privește planurile de viitor al celor doi.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

La începutul verii acestui an, Yamato Zaharia lua decizia să se despartă de Miruna, senzuala sa iubită, Faimosul motivând decizia de atunci cu o nepotrivire în ceea ce privește planurile de viitor al celor doi.

 


In articol:

Cu toate acestea, de ceva vreme încoace, pare-se că Yamato Zaharia și Miruna s-au tot văzut, mai discret ca înainte, dar... adeseori. Și, culmea, au avut parte de momente memorabile atunci când s-au văzut.

 

După o perioadă în care fiecare și-a văzut de viața lui, între Yamato Zaharia și Miruna scânteia pasiunii s-a reaprins. E adevărat, cu greu ar fi vreun bărbat să îi reziste iubitei Faimosului, una dintre cele mai puțin inhibate domnișoare din showbiz în fața camerelor de fotografiat – pictorialele cu ea topless sau chiar nud fiind suficient de multe pentru ca să fie greu de ratat – așa că, de curând, au fost surprinși în același loc.

Citeste si: De ce a ajuns Dragnea la Rahova? Totul duce la Trump. Ciolacu a confirmat-o - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Mai exact, în aceeași zi, pentru același creator de ținute, Yamato Zaharia și Miruna au realizat o ședință foto cât se poate de frumoasă. Locul ales, unul cu desăvârșire pustiu, probabil peisajul cel mai șocant din România – lacul sărat Nuntași din comuna Istria, cel care a secat în această vară complet – i-a stimulat pe cei doi însă, iar Miruna nu s-a mulțumit să prezinte doar hainele cu pricina. Ci, fără să stea pe gânduri, a oferit un adevărat show nud celor din preajmă, Yamato Zaharia fiind, probabil, principalul destinatar al imaginilor, iar după ce el a văzut de poate avea ”acasă”, nu a mai stat pe gânduri prea mult și s-au împăcat.

MIruna
Miruna, iubita lui Yamato Zaharia, a pozat goala in zona celui mai socant peisaj romanesc

”Sunt din nou împreună, dar, ca de obicei, sunt discreți. Ea are și alte apariții, nu prea vrea Yamato să fie asociat cu Miruna, probabil de aceea nu se afișează ei prea des și prea mult împreună”, ne-a spus o sursă WOWbiz.ro.

Yamato Zaharia
Yamato Zaharia a pozat si el unde s-a dezbracat Miruna

Miruna, bani din poze necenzurate

Miruna, iubita lui Yamato Zaharia, este una dintre cele mai senzuale fotomodele de la noi. ȘI, cum nu este deloc inhibată când vine vorba să își expună formele, Miruna a decis să profite la maximum de acest lucru. Așa că și-a creat un cont pe o platformă specială, onlyfans.com, unde cei care vor să o vadă în toată splendoarea ei să plătească bani frumoși pentru asta. E adevărat, imaginile pe care le postează Miruna acolo sunt necenzurate și, în plus, promite ea, nu apare tot timpul... singură, ci și alături de alte amice de-ale sale, la fel de dezinhibate.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 3 Decembrie 2020: astăzi finanțele revin în starea de echilibru

Ungurii, lovitură cruntă chiar din România! Decizia anunțată astăzi va fi greu de suportat

Surpriză de proporții! Kanal D a angajat o nouă prezentatoare celebră! Va avea două emisiuni: despre cine este vorba

Din ce câștigă bani fosta iubită a lui Yamato Zaharia!

Ce face iubita lui Yamato Zaharia de când s-au despărțit! Imaginile care îl vor ”fierbe” pe Faimos! Galerie foto mai fierbinte ca vara

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies