SAGA Festival 2021. Află totul despre festivalul care se va ține în acest weekend la ROMAERO

SAGA Festival 2021. Vezi în ce perioadă va avea loc festivalul de muzică tehno.

Autor: Elena Popescu

In articol:

SAGA Festival 2021.

Află totul despre festivalul care se va ţine la ROMAERO în acest weekend. În cadrul evenimentului, care ține trei zile, vor performa peste 50 de artişti celebri.

SAGA Festival 2021. În ce perioadă are loc festivalul?

Unul dintre cele mai mari festivaluri de anul acesta va avea loc în acest weekend la ROMAERO Băneasa. SAGA Festival 2021 are loc în perioada 10-12 septembrie, iar evenimentul se anunță a fi unul de mare amploare.

Citeste si: UNTOLD 2021. Reguli de acces pentru participanții la cel mai mare festival de muzică din România

Peste 50 de artiști celebri vor urca în aceste zile pe scenă. Nume mari ale muzicii tehno vor face atmosferă în fața a mii de spectatori.

Inițial, SAGA Festival 2021  trebuia să se țină în Parcul Izvor din Capitală, însă numărul extrem de mare de bilete vândute i-a determinat pe organizatori să schimbe locația evenimentului.

SAGA Festival 2021. Cât costă un bilet?

Preţurile abonamentelor la SAGA Festival 2021 pornesc de la 249 lei pentru o zi de festival. Cel mai scump abonament, care include o experienţă VIP, costă 999 lei. Vezi AICI cum îţi poţi achiziţiona un bilet.

În premieră în România, SAGA aduce un produs de etapizare a plății biletelor, menit să ușureze procesul de achiziție pentru toți fanii festivalului.

Astfel că abonamentele pentru festival pot fi achiziționate în 4 tranșe lunare.

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Abonamente

Earlybird- 299 de lei 
Presale- 399 de lei
Presale 2- 499 de lei

Abonamente VIP

Earlybird- 799 de lei 
Presale- 899 de lei
Presale 2- 999 de lei

Citeste si: Cum se vor desfășura festivitățile de deschidere la începutul anului școlar 2021. Cum pot participa și părinții elevilor

SAGA Festival 2021
SAGA Festival 2021[Sursa foto: PixaBay]

SAGA Festival 2021. Cine sunt artiştii care vor concerta la Saga Festival

Iubitorii de muzică EDM și tehno se pot bucura de experiența SAGA Festival la București cu un lineup complex ce include peste 50 de artiști de muzică electronică. Vezi AICI programul complet.

Program Festivalul George Enescu 2021. Vezi când începe cel mai așteptat festival de muzică simfonică

Pe scena principală SAGA Festival vor urca următorii artişti: Alan Walker, Clean Bandit (DJ Set), Don Diablo, John Newman, Mike Williams, Morten, Nervo, Regard, Salvatore Ganacci, Sigala, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W.

Pentru scena tehno/house, artiştii confirmaţi sunt: Adam Beyer, ADIN, Amelie Lens, ANNA, ARTBAT, Baggi, Carl Cox, Chris Liebing, Deborah de Luca, Denis Sulta, Dubfire, Eli Brown, Enrico Sangiuliano, Fisher, Franky Rizardo, Hot Since 82, Joris Voorn, Joyhauser, Kölsch, Maceo Plex, Mathame, Meduza, Monika Kruse, Reinier Zonneveld (Live), Solardo, Sonny Fodera, Spartaque, Umek.

Cei mai renumiţi DJ din România vor putea fi văzuţi la SAGA Festival 2021: Adrian Eftimie, Andre Rizo, DJ Andi, Dobrikan, Gino Manzotti & Maxx, Mahony, Manuel Riva, Mario Persic, No Parachute, Optick, Popovici, Rosario Internullo și Vanotek.

Cum se face accesul la SAGA Festival 2021

Pentru a avea acces la festival trebuie să prezentați una dintre următoarele variante:

  • Test PCR negativ (nu mai vechi de 72 de ore)
  • Test antigen negativ (nu mai vechi de 48 de ore)
  • Certificat de imunitate- Dacă ați avut COVID-19 în urmă cu mai puțin de 6 luni
  • Certificat digital de vaccinare- 10 zile de la data finalizării schemei complete de vaccinare

Pe lângă unul dintre aceste documente, va fi necesar și un act de identitate valabil.

”Se propune ca la nivelul județelor/localităților unde incidența cumulată la 14 zile este mai mică sau egală cu 2/1.000 de locuitori, organizarea și desfășurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice și private sau a altor evenimente culturale să fie permisă cu participarea a cel mult 75.000 de spectatori și cu purtarea măștii de protecție, doar dacă participanții sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoane care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV- 2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului Sănătății”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum și-a făcut apariția Mădălina Ghenea la Festivalul de Film de la Veneția 2021

UNTOLD 2021. Reguli de acces pentru participanții la cel mai mare festival de muzică din România

Cum se vor desfășura festivitățile de deschidere la începutul anului școlar 2021. Cum pot participa și părinții elevilor

"A plecat" Ana Oros, condusă pe ultimul drum. Prietenii și familia își iau rămas-bun de la femeia pe care câinii au sfâșiat-o de vie, lângă Lacul Morii

SE TAIE PENSIILE din România?! Marius Budăi a făcut anunțul în direct la TV: Am auzit tot felul de lucruri

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Bombă politico-mondenă. Mihai Bendeac se înscrie în PSD

Cum se vor desfășura festivitățile de deschidere la începutul anului școlar 2021. Cum pot participa și părinții elevilor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies