Vedete

Salam, proces cu autoritatile pentru nunta fiicei minore! Betty vrea la altar, dar a ajuns la tribunal! Se pare ca tanara este gravida EXCLUSIV

Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, l-a dat in judecata pe iubitul ei, Catalin Visansescu si Primaria Sectorului 3. Numele manelistului apare si el in proces.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Salam, proces cu autoritatile pentru nunta fiicei minore! Betty vrea la altar, dar a ajuns la tribunal! Se pare ca tanara este gravida EXCLUSIVicon photo


Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, forteaza casatoria cu iubitul ei, Catalin Visanescu. Tanara de 17 ani si tatal ei au deschis o actiune in instanta pentru a determina Primaria Sectorului 3 sa acorde o autorizare in vederea casatoriei inainte de implinirea varstei de 18 ani. Procesul in care Betty (reprezentata de Florin Salam) este petent, Catalin Visanescu este parat, iar Primaria Sectorului 3 este autoritate tutelara va avea primul termen pe data de 1 martie.

 

Salam, in proces cu autoritatile pentru nunta fiicei minora: Betty trebuie sa prezinte un certificat medico-legal 

Conform legii, pentru ca un minor sa se poata casatori trebuie indeplinite anumite conditii: minorul trebuie sa aiba 16 ani impliniti, are nevoie de un aviz medico-legal care certifica dezvoltarea psiho-somatica in vederea casatoriei, incuviintarea parintilor si o autorizare din partea autoritatii tutelare.


Instanta poate aprecia ca fiind in interesul minorei o casatorie in cazul in care aceasta se afla intr-o relatie de concubinaj, locuieste cu concubinul si este insarcinata.

Salam, proces cu autoritatile pentru nunta fiicei minore! Betty vrea la altar, dar a ajuns la tribunal! Se pare ca tanara este gravida EXCLUSIV

Salam, in proces cu autoritatile pentru nunta fiicei minora: Betty este, se pare, gravida


Despre Betty s-a tot vorbit in ultima perioada ca ar fi insarcinata, insa aceasta a negat, ultima oara in decembrie, aceasta informatie. Totusi, graba celor doi de a se casatori este suspecta, in conditiile in care fiica lui Florin Salam va implini 18 ani la sfarsitul lunii august, data la care a si anuntat ca se va casatori cu iubitul ei, Catalin Visanescu. O sarcina, in acest caz, ar fi un motiv suficient pentru ca Betty si Florin Salam sa dea in judecata Primaria, pentru eliberarea rapida a certificatului care sa permita oficializarea relatiei.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune