Viorica Dăncilă și soțul ei, venituri de 11.000 euro pe lună! Cristinel Dăncilă a câștigat mai mult decât consoarta-premier

Viorica Dăncilă a câștigat mai puțin decât soțul ei, chiar dacă ea a condus Guvernul României iar el doar un departament dintr-o companie petrolieră.

Autor: Radu Constantin

Soțul Vioricăi Dăncilă a avut venituri spectaculoase anul trecut. Cristinel Dăncilă, director în cadrul unei comanii petroliere a depășit-o în câștiguri pe soția lui, chiar dacă aceasta a primit bani atât de la Parlamentul European cât și de la Guvernul României, în cursul anului 2018.

Citeste si: Alexandru Cumpănaşu a fost făcut praf de un profesor celebru: „Acest trubadur a fraudat fonduri UE. Sper să audă și doamna Kovesi!”

Citeste si: Veniturile lui George Mihăiţă au crescut spectaculos! Vezi cum a ajuns celebrul actor să câştige peste 5.000 de euro pe lună!

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Viorica Dăncilă şi-a depus candidatura la alegerile prezidentiale: „Nicio mamă să nu-i fie frică că nu primeşte alocaţie”

Cristinel Dăncilă a avut, anul trecut, un venit total de 325.949 lei (69.350 euro), adică 27.163 lei pe lună (5.780 euro), în medie. De cealaltă parte, Viorica Dăncilă a câștigat 142.519 lei de la Guvern și 32.628 euro de la Parlamentul European. 

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies