Salman Khan și Iulia Vantur, pentru prima dată impreună la TV! Așa arată casa lor din India. E uluitor ce s-a intamplat în timpul transmisiunii LIVE

Salman Khan și Iulia Vântur, prima apariție la TV din casa lor din India.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Iulia Vântur trăiește de câțiva ani buni în India, acolo unde frumoasa vedetă trăiește o poveste de dragoste cu actorul Salman Khan.
Deși au preferat să își păstreze relația cât mai ferită de lumina reflectoarelor, cei doi s-au "dat de gol" în repetate rânduri, iar ultimul episod de acest gen a avut loc chiar în Vinerea Mare.
Iulia Vântur a intrat în legătură directă prin Skype, la emisiunea prezentată de Adela Popescu și Cove.
Aflată în izolare în casa de vacanță din Panvel, apoape de Mumbai, Iulia a reușit să își surprindă telespectatorii în clipa în care și-a făcut apariția în cadru nimeni altul decât Salman Khan!

fara descriere

"Cred că a făcut-o intenționat. Știa că urmează să intru în direct. El mi-a pregătit telefonul pe trepied și a venit fără să mă anunțe. Suntem în izolare de mai mult de o lună, alături de o parte din familie, aici în Panvel, în mijlocul junglei. Avem spațiu aici, e mult mai bine, avem grădina, spațiu destul de mare, de mișcare. M-am gândit și la prietenii care sunt închiși într-un apartament și nu au unde să se miște. Am vorbit și cu părinții mei, de care îmi e dor, îmi e dor să-i îmbrățișez, să fiu cu ei. Nu am mai fost demult cu ei de Paște", a spus Iulia.

fara descriere

Iulia Vântur, topită după Salman Khan. Frumoasa româncă îl laudă în permanență

Ușor stânjenită de momentul în care iubitul ei Salman a apărut în cadru, Iulia Vântur a explicat că, inițial, Salman venise să verifice dacă conexiunea este bună și nu și-a dat seama că în exact acel moment avea să-l vadă întreaga Românie.

"Este foarte priceput, un om cu picioarele pe pământ, mai ales la fermă, la casa de vacanță. El face o mulțime de lucruri, este un om conectat cu natura", a mai spus Iulia Vântur despre el.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate