Sanda Țăranu, operată de urgență! Ce diagnostic a primit celebra prezentatoare: „La nici două minute a venit lângă mine o doamnă”

Sanda Țăranu, o celebră prezentatoare de la TVR a fost operată de urgență. Ce diagnostic i-au dat medicii.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Sanda Țăranu, una dintre cele mai celebre prezentatoare de la Televiziunea Română, a fost operată de urgență. Are vârsta de 80 de ani și nu a suferit niciodată o intervenție chirurgicală până acum. Ea a mers la un control din cauza unei viroze, dar specialiștii au descoperit că avea câteva pietre la bilă.

„Acum ceva timp am trecut printr-o viroză pe care am crezut că o pot trata cu medicamentaţie obişnuită. Zilele treceau şi nu se simţea nici o ameliorare. În disperarea mea, am chemat ambulanţa. După ce m-au muştruluit că nu am anunţat din timp, deşi am spus că nu am vrut să deranjez, mi-au scris o reţetă pe care am respectat-o cu sfinţenie.

Două săptămâni eram ceva mai bine, însă mi-am zis să fac o vizită şi la medicul meu de familie. Ei, aici a început sarabanda! Analize, trimiteri către alţi medici primari. Alte reţete, alte recomandări, mai ales că îmi ieşiseră analizele şi nu erau deloc mulţumitoare. La ecografie, altă belea. Te duci să te vindeci de una şi apare alta. La mine era vorba de un organ care nu m-a deranjat niciodată. Dar, în perfidia lui, îşi făcea treaba: aduna pietre!”, a declarat Sanda Țăranu. 

Citeste si: Un recidivist implicat în mai multe urmăriri ca-n filme a comis-o din nou: a gonit cu 200 de km/h, cu poliţia după el

Sanda Țăranu, detalii despre ce s-a întâmplat la medic

„După ce s-au consultat între ele, cu multă grijă şi delicateţe, ca să nu mă sperie, doamnele doctor au ajuns la concluzia că ar trebui să mă opereze, ca nu cumva organul cu pricina să se inflameze şi să îmi producă suferinţe mai mari. Aşa am ajuns la Spitalul Elias, aferent Centrului de diagnostic şi tratament.

Era vineri şi mi-a spus să revin chiar din prima zi a săptămânii următoare. La nici două minute a venit lângă mine o doamnă care m-a rugat să o urmez. În decursul zilei, am mai fost condusă către alte investigaţii de un foarte tânăr rezident pe nume Radu, încă student. Din vorbă în vorbă mi-a spus că dacă acum se află la Elias e ca urmare a sacrificiilor făcute de părinţii săi pentru educaţia lui. M-am ataşat şi mai mult de el la auzul acestor cuvinte. În alt cabinet, dl profesor Miron mi-a făcut cunoştinţă cu o doamnă tânără, frumoasă, era medicul anestezist Mădălina Duţu. Am văzut multă organizare, dedicaţie şi pasiune. Nu conteneam să fiu uimită de ce se întâmpla în jurul meu. Aproape că uitasem de operaţie şi de ce urma să vină”, a mărturisit Sanda Țăranu pentru Click.ro.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: