Sătenii din Blăgești au declarat război Vulpiței. „Un COȘMAR!”

Viața pe care Vulpița și Viorel au ales-o nu e deloc pe placul lui Dumitru, socrul Vulpiței, și a sătenilor din Blăgești.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Sătenii din Blăgești au declarat război Vulpiței. „Un COȘMAR!”
Sătenii din Blăgești au declarat război Vulpiței. „Un COȘMAR!”


In articol:

Telenovela dintre Vulpița și Viorel a devenit subiect național, nu mai este niciun dubiu. Certurile, colaborările muzicale, amantele și amanții au devenit discuții secundare după ce cameramanii de la Acces Direct și Vulpița au fost alergați cu pietre în Blăgești.

Vulpița nu a fost niciodată pe placul părinților lui Viorel și, mai mult de atât, aceștia dau vina pe ea, prin Blăgești, pentru toate „nenorocirile” pe care le trăiesc. Practic, în familia Stegaru, toate nemulțumirile se leagă de nora Vulpița, notează cancan.ro.

Vulpița, alergată cu pietre de socru

În ziua de 1 iunie, de Ziua Copilului, Viorel și nevasta Vulpița au decis să facă un drum până în Blăgești, locul de baștină, pentru a-i aduce câteva cadouri fiicei lor. Numai că momentul a fost stricat de Dumitru, socrul Vulpiței, care a început să o jignească pe Vulpița de față cu echipa de filmare de la Antena 1.

Mai mult, nervos din cale afară, Dumitru a început să arunce cu pietre în nora lui, în cameramani, șoferi și reporteri. Cu toții au trăit un șoc și, vizibil afectați de cele văzute, s-au retras către mașinile cu care veniseră din București.

Citeste si: Pepe, mesaj codat pentru Raluca Pastramă? Ce i-a transmis fostei soții - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Abonează-te la WOWbiz pe Google News. TU ÎȚI ALEGI ȘTIRILE

Vecinele socrilor Vulpiței au declarat că Dumitru, socrul Veronicăi, nu prea o are la suflet pe vedeta de la Acces Direct. Mai mult, o consideră vinovată pentru faptul că, în Blăgești, lume râde de el și îl arată cu degetul, din cauza a ceea ce se întâmplă la București, la emisiunea de la Antena 1.

Cu toate acestea, părinții Vulpiței nu sunt deranjați de aparițiile publice ale fetei lor și, din contră, se bucură pentru reușitele ei din industria muzicală.

„Au făcut un circ, a fost ca în filme totul. Îi vedeam că aleargă de colo-n colo cu camerele de filmat, Dumitru (socrul Vulpiței, n.r.) după ei. Ei nu au fost de acord de la început cu aparițiile Veronicăi și ale lui Viorel, la televizor. În sat, părinții lui Viorel spun mereu că amândoi i-au făcut de râs, îi vorbește lumea în Blăgești, râde de ei, îi arată cu degetul.

Trăiesc un coșmar. Și înainte erau vorbiți, lumea le spunea că au primit-o pe Veronica în casă și ea e o c#[email protected]ă, că îl înșală pe Viorel pe la toate colțurile, acum spun că ea l-a târât pe bărbat în asta.
De mai multe ori, Viorel a vrut să renunțe la televizor și să vină acasă. Ei îi place (Veronicăi, n.r.)”, a spus una dintre vecinele socrilor Vulpiței.

Sătenii sunt sătui să fie subiect de glume. Vinovatul? Vulpița

În aceeași notă acidă, vecina lui Dumitru, socrul Vulpiței, ne-a mărturisit că sătenii din Blăgești s-au cam săturat de circul care se învârte în jurul soților Stegaru, la televizor, iar majoritatea oamenilor se uită la „Acces Direct” pentru a se amuza de ipostazele în care sunt puși Veronica și Viorel.

„Lumea din Blăgești de aici de la noi s-a săturat de ei, majoritatea oamenilor se uită la Acces Direct pentru a râde, pentru a se amuza de ce mai fac ei pe acolo. Sunt și câțiva care îi apreciază, cărora le place că s-au apucat de muzică, le place faptul că fac bani și și-au depășit condiția. În rest…Doamne-ajută, numai circuri.

Părinții Veronicăi… ce să spun despre ei, sunt oameni cu frică de Dumnezeu, ei nu sunt supărați că fata lor apare la televizor. Sunt bucuroși, o văd ca pe o doamnă de București acum”, a conchis vecina socrului Vulpiței,

Vulpița a lansat prima melodie alături de Axinte, piesă ce a ocupat primul loc în trendingul de pe Youtube mai mult de o săptămână. Aceasta a fost urmată de colaborarea Veronicăi cu Rafaelo, dar și de o melodie lansată alături de Rafaelo și Viorel și una doar în duet cu soțul ei. Pe lângă remunerația de 100 euro pe care o primesc pentru fiecare apariție la Acces Direct, Vulpița și Viorel au mai câștigat câteva mii de euro din vizualizările adunate pe Youtube, la melodiile lansate de ei.

Abonează-te pe

Citește și:

Iată ce i-a propus Pepe Ralucăi, pentru a îngropa securea războiului!

BREAKING NEWS: Klaus Iohannis a luat decizia momentului! Anunțul făcut de președintele României

Boala nemiloasă de care suferă Simona Halep. Totul a început din adolescență

Horoscop 2021 Berbec. Când vor avea parte de noroc cei născuți sub semnul de foc

Ce înseamnă când visezi că îți cad unghiile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies