Scandal imens în lumea lăutarilor! E război între acordeoniști! Fulgerică și Minune, acuzații dure

E război între Constantin Fulgerică și Ionică Minune! Cei doi acordeoniști îndrăgiți de români sunt în scandal și amenință cu dezvăluiri uriașe.

Autor: Ana Maria Petre

In articol:

Constantin Fulgerică și Ionică Minune au fost prieteni, au cântat împreună ani buni, însă acum sunt certați. Și nu doar că nu mai cântă împreună, dar în ultimul timp au pornit chiar un război unul cu celălalt, în care au implicat și alți lăutari.

Se pare că s-au format două tabere: Fulgerică și Marian Mexicanu sunt de-o parte și Ionică Minune și Marian Sentiment de cealaltă parte. Iar, scânteia a fost aprinsă de Marian Sentiment.

Fanii lăutarilor s-au împărțit și ei în tabere, însă sunt mulți care-și doresc să se încheie conflictul. ”Când aveau nunți și petreceri de luni până luni, nu aveau timp, dar de când cu pandemia, se ceartă într-una. Acum, au timp și fac adevărate telenovele, fac live-uri pe Facebook în care se ceartă, în loc să facă piese și să le cânte oamenilor”, a spus un apropiat al lăutarilor.

Ionica Minune
Ionica Minune e in scandal cu Fulgerica si Mexicanu

Se pare că totul a plecat de la acuzații că fie unul, fie celălalt ar fi furat pasaje din melodii. Apoi, lucruruile s-au complicat și au ajuns la acuzații grave și jigniri, care nu se mai opresc.

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Maneliști celebri, tâlhăriți de membrii clanului Duduianu! Stenograme uluitoare din dosar: „Faci greșeli mari, să moară...”

Fulgerică spune că scandalul l-a declanșat Marian Sentiment care ar fi fost deranjat că nu a fost pus la aceeași valoare cu el, cu Marian Mexicanu și cu Ionică Minune.

”Marian Sentiment – un acordeonist frustrat. Ai început o ceartă aiurea și văd că o continui cu obraznicie și amenințări(...) Cu ce vrei să concurezi cu mine? Ce să cânți? Ai compus ceva să cânte lumea după tine? Clasician nu ești, ești un bălăcit care se împiedică lumea când joacă după tine(...)

Ești atât de plăcut încât nimeni nu cântă nimic de la tine. Mai ai puțin și faci 50 de ani și nu ai o compoziție cunoscută.(...) Ai avut ocazia la festival la nașul tău să arăți că ești mare așa cum te crezi și ai ieșit pe locul 8”, este doar o parte din mesajul postat de Constantin Fulgerică la adresa colegului său de breaslă, cel care este acuzat că a declanșat războiul care acum se duce și între Fulgerică și Ionică Minune și în care cei doi, pe live-uri au început să se acuze și să se amenințe cu dezvăluiri uriașe. 

Marian Mexicanu
Marian Mexicanu are un scandal mai vechi cu Ionica Minune

Citeste si: Dani Mocanu aruncă amenințări pentru lăutarii din România: ”Am să vă bat. Feriți-vă..”

Marian Mexicanu spunea că a fost amenințat de Ionică Minune

Nu este primul scandal din lumea instrumentiștilor. În urmă cu vreo doi ani, Marian Mexicanu a povestit cum au ajuns la scandal el și Constantin Fulgerică cu Ionică Minune, care îi este și naș de cununie.

”Încerc să-mi găsesc cuvintele potrivite, pentru că e foarte greu. E vorba de un om pe care l-am iubit foarte mult, naşul meu de cununie, un acordeonist. Sunt copilul lui spiritual şi el îmi este tată spiritual. Din cauza unui festival care îi poartă numele, iar în rampa noastră de lansare a muzicii lăutăreşti vor fi foarte mulţi copii, care vor avea o şansă.  

De acolo, a ieşit o scânteie între mine şi naşul meu. Eu trebuia să fiu în juriu, să jurizez copiii. Ionică, Mexicanu şi Fulgerică, 3 persoane. Am purtat o discuţie, punem la punct detaliile, iar a doua zi văd pe Facebook că eu şi Fulgerică suntem participanţi cu acei copii. Adică eu să cânt pentru Ionică şi el să-mi dea note. L-am sunat şi nu mi-a răspuns. 

 Fulgerică este foarte supărat şi nu mai participă nici el. Noi trebuia să cântăm la finalul acestui festival, ca şi invitaţi de onoare. m-am trezit participant şi cred că am trecut demult acest stadiu încât să pot participa cu aceşti copii. Este naşul meu! Dar este atât de mândru, încât de la mândria aceasta au intervenit nişte brigăzi de-astea de sunt ameninţat cu moartea”, spunea Marian Mexicanu ăn urmă cu vreo doi ani despre scandalul dintre el și Ionică Minune. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

E jale mare în lumea lăutarilor din Ploiești, după moartea lui Tavy Puștiu, cel care și-a transmis live ultimele clipe înainte de a fi lovit de tren

Război total în muzica populară! Celebrul Nicolae Botgros îl atacă pe Marius Baldovin! Ce s-a întâmplat între cei doi de a luat lumea artistică foc? EXCLUSIV

Tragedie în showbiz-ul românesc! Un renumit lăutar a murit azi-noapte, după cântare! Ce le-a spus colegilor înainte de a-și da ultima sulfare

Viața a 6 zodii se va schimba de mâine și vor începe un nou ciclu astral

Informaţie BOMBĂ despre Elena Udrea! Avocata ei a dat vestea în direct la TV

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Vești importante pentru pensionari. Evaluarea dosarelor va elimina nedreptățile din sistemul de pensii

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies