Scandal în ziua în care Denisa Manelista ar fi împlinit 30 de ani! ”Nimeni nu și-a amintit...”

Denisa Manelista ar fi împlinit, pe 13 decembrie, 30 de ani. Din păcate, ziua ei de naștere a fost doar un prilej de tristețe pentru cei care au iubit-o și, mai mult chiar, de dezamăgire față de cei care, susțin apropiații artistei, ar fi profitat de ea.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

”Viața fără Denisa este... mult mai goală”, ne-a spus, trista, Adelina, sora îndrăgitei artiste care, din păcate, s-a stins din viață acum doi ani și jumătate.

Citeste si: Sora Denisei Manelista și-a regăsit zâmbetul de sărbători! Uite-o pe Adelina în mijlocul familiei din Spania FOTO

Citeste si: Adi Minune, jefuit la Milano! Celebrul artist a pățit-o grav! ”Au venit mascați, au spart microbuzul”

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Ce se întâmplă în bucătăria lui Adi Minune, printre sticle de votca și fum de narghilea Video BOMBĂ

Cu toate acestea, ca în fiecare an, de ziua ei de naștere, Adelina, sora Denisei Manelista, și soțul ei, au avut grijă să marcheze momentul în care aceasta ar fi împlinit 30 de ani. ”Nu am făcut foarte multe lucruri. Am avut grijă însă să împărțim, să își aducă lumea aminte de ea. Am împărțit, aici în Spania, unde stăm, am făcut pomană românilor care aveau nevoie de câte ceva. Așa facem de fiecare dată. Normal, Adelina a trimis și un buchet de flori, prin curier, la cimitir, pentru că, în acest an, nu am reușit să fim acolo. Oricum, ca de obicei, am stat în familie, iar micuțele au avut parte de un tort”, ne-a spus cumnatul regretatei Denisa Manelista.

Cu toate acestea, ne-a spus cumnatul Denisei Manelista, anul acesta a avut o surpriză cât se poate de neplăcută cu privire la cei care susțineau, sus și tare, că o iubesc pe regretata artistă. ”Îmi amintesc că, pe când era Denisa bolnavă și noi eram disperați, apăreau la televizor tot felul de cântărețe, o vizitau la spital și apoi povesteau totul când vedeau un microfon... Acum, ce să vezi? Niciuna nu a dat un mesaj, un telefon, un share, ceva, care să amintească că Denisa Manelista, Denisa Răducu cum o chema de fapt pe ea, a murit... Și că pe 13 decembrie ar fi împlinit 30 de ani. Pe vremea aceea, când Denisa abia se mai putea ține pe picioare, ziceau că sunt purtătoarele ei de cuvânt, acum... liniște totală. Nu vreau să spun mai multe, dar... se știu ele, că sunt cunoscute, mi-au demonstrat că au profitat doar de ce i s-a întâmplat Denisei”, ne-a spus, cu obidă, cumnatul regretatei Denisa Manelista.

Denisa Manelista a murit din cauza unui cancer, la doar 27 de ani

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o salva şi pentru a o vindeca. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat şi tratamente complementare, naturiste, dar, din păcate, nici acestea nu au salvat-o. Denisa Manelista a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de sora, mama şi cumnatul ei, la doar 27 de ani, după o lungă agonie.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate