Scandal între Raluca de la ”Puterea Dragostei” și actuala iubită a lui Ricardo! Circ total între cele două tinere

Raluca de la ”Puterea Dragostei” s-a iubit câteva luni cu Ricardo, dar, la ieșirea din emisiune, a decis să se întoarcă în brațele fostului ei iubit, iar concurentul, plecat între timp în SUA, și-a refăcut viața alături de o altă frumusețe, Larisa.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Doar că despărțirea dintre Ricardo și Raluca de la ”Puterea Dragostei” nu a fost una prea... liniștită, el făcând o serie de dezvăluri cât se poate de intime din perioada petrecută împreună, motiv pentru care, între ei, a izbucnit un scandal monstru.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la ”Puterea Dragostei” are suporteri de lux! Fosta nevastă a lui Daminuță a făcut o pasiune pentru concurent EXCLUSIV

Citeste si: Ricardo se întoarce la Puterea Dragostei! Adrian i-a comentat imediat! ”Să facem panaramă”

Citeste si: Raluca de la Puterea dragostei, declarație de dragoste pentru iubitul ei! Cu cine se iubește

Și, când toată lumea credea că lucrurile s-au mai liniștit, actuala iubită a lui Ricardo a lansat un atac cât se poate de dur la adresa Ralucăi de la ”Puterea Dragostei”, făcând-o praf în câteva postări pe conturile ei de socializare. Mai exact, întrebată de o amică de-ale sale, pe Instagram, cum relaționează cu Raluca de la ”Puterea Dragostei”, Larisa, iubita lui Ricardo, nu s-a ferit să fie dură. ”Părerea unei videochatiste, a unei persoane pe care a văzut-o tot internetul goală făcând anumite chestii... pentru mine nu contează”, a spus Larisa.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Raluca de la ”Puterea Dragostei” însă este convinsă că atacturile Larisei nu sunt o întâmplare. ”Probabil vrea să devină mai populară, să profite de imaginea mea. Adică, să fim sinceri, nu cred că o știa cineva până să se cupleze cu Ricardo. Doar că el e puțin ocupat, să câștige banii pe care o să mi dea mie, după ce termin cu el în procesul pe care îl avem, iar fata asta s-a gândit să își mai facă puțină reclamă, acum”, ne-a spus Raluca de la ”Puterea Dragostei”.

 

Raluca de la ”Puterea Dragostei” și Ricardo, despărțire cu scandal

 

Despărțirea lor, pentru mulți una chiar surprinzătoare, nu a fost însă una prea amabilă, iar Ricardo a început să facă o serie de destăinuri cât se poate de... fierbinți despre ceea ce s-ar fi petrecut între el și Raluca de la ”Puterea Dragostei”. ”Te-ai folosit de mine, nu știu și nu mă interesează, dar hai să vă explic niște lucruri. Raluca are o jucărie roz acasă și ce voia ea de fapt să facă! E controlată prin telefon și voia să-mi iau eu aplicație din America și să mă joc cu ea. (...) Acum, pot să vă spun că am rămas șocat când am ajuns noi doi în pat. Mi-am făcut cruce. Și eu sunt nesătul, dar ea...Doamne, nu se poate! Nu am văzut în viața mea așa ceva. Voia să mă urinez pe ea, avea fantezii d-astea, i-am zis că nu pot să fac așa ceva. Dar pe cealaltă parte îmi zicea că ea e sfântă”, a spus Ricardo. Iar dezvăluirile lui au scos-o din minți pe Raluca de la ”Puterea Dragostei”.

”Vă jur că tot ce spune el sunt doar invenții. Nu se poate să spună asemenea minciuni despre mine. Eu înțeleg că el face asta din goana pentru like-uri, pentru vizualizări, dar deja este prea mult. Nu o să îl las să scape cu ceea ce a zis, mai ales că m-a făcut să par ultima femeie de pe Pământ. L-am dat în judecată, o să îl aștept la proces, pentru defăimare, pentru încălcarea demnității umane, pentru calomnie, o să vadă că nu poți spune orice porcărie doar în goana pentru audiență”, ne-a spus, în exclusivitate, Raluca de la ”Puterea Dragostei”.

Mai mult decât atât, frumoasa fostă concurentă de la ”Puterea Dragostei” este decisă să îi ceară despăgubiri lui Ricardo pentru că i-a lezat imaginea. ”Ceea ce a făcut el este de neimaginat. Nu se poate ca un bărbat să facă asemenea lucruri, să inventeze asemenea povești despre o femeie cu care a fost într-o relație”, ne-a mai spus Raluca de la ”Puterea Dragostei”.

 

Raluca de la ”Puterea Dragostei” și Ricardo s-au despărțit! Raluca s-a întors la fostul iubit

 

Raluca a mărturisit la Teo Show că s-a despărțit de Ricardo și a dat de înteles că s-a împăcat cu fostul iubit. ”După plecarea din Grecia, țin să va anunț că eu și Ricardo am rămas de comun acord ca fiecare merge pe drumul lui! Mă simt mândră că mi-am recunoscut mie ce îmi doresc cu adevărat! Eu sunt extrem de fericită în acest moment și nu regret faptul că am avut curajul să recunosc ceea ce simt”, a scris fosta concurentă pe Instagram, în timp ce la Teo Show a fost și mai clară, recunoscând că între ea și bărbatul pe care l-a iubit, un cântăreț, s-a relegat ceva. ”Acum, cu el, totul este perfect. Mă susține, suntem împreună, din punctul acesta de vedere sunt fericită”, ne-a spus, în exclusivitate, Raluca de la ”Puterea Dragostei”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate