Bianca de la Puterea Dragostei, dată dispărută de către Livian: "Am căutat-o peste tot"

În cel mai recent vlog de pe canalul său de youtube, Livian de la Puterea dragostei este disperat, nu reușește să o găsească pe Bianca nicăieri.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Bianca de la Puterea Dragostei, dată dispărută de către Livian:


In articol:

Ultima dată când a vorbit cu Bianca, iubita sa, aceasta l-a anunțat că merge la control pentru silicoane și de atunci nu-i mai răspunde.

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, mesaj dur pe contul ei de Facebook: „Dacă urăsc ceva pe lume, urăsc mincinoșii și LAȘII”. La cine se referă

Citeste si: Secrete din culisele împăcării dintre Raluca și Ricardo de la ”Puterea Dragostei”! ”Am făcut-o la cabană”

Citeste si: Cântecul de jale pe care l-a cantat Jador, în lacrimi, după nunta Siminei: „Ce rost mai are viața mea”

Livian a povestit întreaga întâmplare și a făcut apel la toți cei care o cunosc și îndrăgesc pe Bianca să-i scrie pe toate căile pentru că nu o găsește, nu reușește să o convingă să renunțe la silicoane și deja își face griji pentru ea.

Bianca de la Puterea Dragostei, dată dispărută de către Livian:

Bianca de la Puterea Dragostei, dată dispărută de către Livian

Livian nu este de acord cu această schimbare și se declară dezamăgit de decizia iubitei sale. Cu toate asta susține că nu îi poate interzice acest lucru, mai ales dacă pentru ea este ceva important.

"Am un anunț care cutremură pământul. Și mi-o fost frică că o să vină ziua respectivă. Nu știu dacă mi-am dat tot interesul, dacă am încercat din răsputeri să evit ziua asta, nu știu dacă aș mai fi putut să fac ceva ca să evit. Mă pun pe gânduri și mă pun într-o tensiune... alarmantă.

Vă spun răspicat, nu pun eu ideile mele și ceea ce mi-aș dori eu contra a ceea ce și-ar dori femeia de lângă mine, respectiv Bianca. Nu pot eu să îi zic: tu, femei, nu îți fă asta! Nici măcar la haine... Când vine vorba de corpul ei și văd că ar vrea...

Bianca de la Puterea Dragostei, dată dispărută de către Livian:

Citeste si: O concurentă de la Puterea Dragostei, însărcinată cu Fizz? Imaginea care ar da-o de gol a stârnit controverse pe internet

Citeste si: Imagini emoționante cu Simina și Alex Zănoagă la cununia civilă! Ce gesturi impresionante a făcut fostul concurent de la Puterea dragostei chiar pe ringul de dans! EXCLUSIV

Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, aclamat de femei în timp ce face playback pe melodia lui Jador

M-a întrebat cu sânii. Se uita în oglindă, nu e ea să își pună push-up-uri și să și le strângă.

Am amânat pe cât de mult posibil. Am vorbit cu Bianca de dimineață și mi-o dat ultimatumul: Mă duc să îmi pun silicoane. Când am auzit... Am întrebat unde e că vin imediat. Mi-a zis că știe că nu am fost de acord. Nu am reușit să o coinving nicicum... Vă rog să o căutați, să-i scrieți pe Instagram, peste tot. Nu reușesc să dau de ea. Am cautat-o la hotel, la câteva clinici, nu răspunde", a spus Livian.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate