Scandal uriaș din cauza Roxanei de la ”Puterea Dragostei”! Doi foști concurenți s-au încăierat pentru ea, e război total

Roxana de la ”Puterea Dragostei ” a reușit performanța să provoace un scandal uriaș între alți doi concurenți ai show-ului, cei doi ajungând să se înjure și să se amenințe la modul cel mai serios.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Cristian Grigorescu, fost concurent la ”Puterea Dragostei”, și Alex Turcu sunt... la cuțite, tensiunile dintre cei doi, deși nu mai sunt în show-ul moderat de Andreea Mantea fiind mai grave ca niciodată, totul pornind de la relația de amiciție pe care o are Roxana de la ”Puterea Dragostei” cu cei doi tineri.

Citeste si: Roxana Dobre a arătat pe stradă tot ce vede doar Florin Salam acasă! Cum a apărut soția lui cântărețului este de neimaginat | VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: ȘOC! Roxana o taxează dur pe Mariana de la Puterea dragostei ! Ce spune o fosta concurentă despre controversata femeie! ”Vorbește prea mult și fără rost”

Citeste si: Roxana de la ”Puterea Dragostei” explică povestea imaginilor cu ea făcând videochat! Declarații exclusive

Mai exact, susține Cristian Grigorescu, de curând a fost amenințat de Alex Turcu din cauză că ar fi prea apropiat de Roxana de la ”Puterea Dragostei”. ”Am avut o disputa cu Alex Turcu, concurentul din sezonul 2 de la Puterea Dragostei. Ideea e ca eu am filmat cu Roxana Buzoiu doua vloguri, iar el, din gelozie, m-a amenintțt cu bătaia, cum că eu aș cauta “car#$%” cu ea. Mi se pare penibil ceea ce face amenințându-mă cu bătaia”, ne-a spus Cristian Grigoirescu d ela ”Puterea Dragostei”, aducând și o serie de mesaje ca dovadă a spuselor sale. Iar din mesajele schimbate de cei doi, dacă sunt eliminate înjurăturile și amenințările cumplite, se poate înțelege că Alex Turcu susține că Roxana de la ”Puterea Dragostei” ar umbla cu el. Iar din mesajele vocale trimise de Alex Turcu se poate observa că reproșurile acestuia la adresa lui Cristian Grigorescu sunt legate de amiciția pe care acesta ar avea-o cu Roxana de la ”Puterea Dragostei”, primul considerând că ar fi trebui să fie întrebat dacă i îi permite să lucreze cu fosta concurentă, sugerând că el ar fi singurul care decide în situația cu pricina, iar Roxana i-ar fi supusă...

fara descriere

În altă ordine de idei, Alex Turcu și Roxana de la ”Puterea Dragostei” au început, de curând, o colaborare în plan muzical, cei doi urmând să scoată, cât de curând, o melodie și un videoclip împreună.

fara descriere

Roxana de la ”Puterea Dragostei”, disputată de bărbați

Succesul pe care l-a avut, în rândul emisiunii ”Puterea Dragostei”, i-au adus Roxanei un adevărat titlu de glorie, mai ales că focoasa fostă concurentă a avut relații mai mult sau mai puțin serioase cu mai mulți dintre cei care au apărut în primul sezon al emisiunii, printre aceștia numărându-se și cel care a câștigat, Bogdan Mocanu, dar și Iancu Sterp. De altfel, pare-se, o bună bucată de vreme, Roxana de la ”Puterea Dragostei” părea să îl regrete pe Iancu Sterp, sugerând, în nenumărate ocazii, o împăcare cu acesta.

fara descriere

”Acum ne înțelegem mai bine decât înainte, suntem prieteni buni. Când eram împreună amândoi eram mai recalcitranți, dar acum ne înțelegem foarte bine”, ne-a explicat, în exclusivitate, Roxana de la ”Puterea Dragostei”. Cu toate acestea, de ceva vreme, Roxana de la ”Puterea Dragostei” și-a nunațat declarațiile. "Mi-a plăcut de el, dar este un băiat imatur. Așa am simțit însă atunci să fac, să îl iubesc. Acum, nici nu se mai pune problemă. Mă voi întoarce la el cu siguranță. Sigur, când voi avea 60 de ani și voi merge în baston!", a spus, amuzată, Roxana de la ”Puterea Dragostei” într-un live pe kfetele.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate