Scandal uriaș în familia regală. Ce se spune despre soția prințului Harry: "Ne-a întors spatele"

Casa Regală a Marii Britanii este zguduită de scandaluri și bârfe, multe având-o ca protagonistă chiar pe Meghan Markle. De data aceasta, chiar unchiul ei aruncă în media informații dure despre nepoata lui, acuzând-o ca și-a uitat familia și ca a fost o râzgaiată.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Mike Markle nu se ascunde când se referă la Meghan Markle, considerând ca este vicioasa și chiar încrezută. A uitat pe toata lumea, chiar dacă, în decursul timpului, a fost ajutată de întreaga familie. ”Și-a lăsat familia la spate”, acuză acesta.

”Și-a uitat familia. Este vicioasa și încrezută. Mereu am suportat-o și ajutat-o, dar ea și-a lasat familia la spate, a uitat de noi, dupa ce am ajutat-o atât de mult”, a declarat Mike Markle, conform Daily Mail.

fara descriere

Scandal uriaș în familia regală. Ce se spune despre soția prințului Harry: "Ne-a întors spatele"

Unchiul lui Meghan uită de rețineri și spune despre nepoata sa ca este "o primadona" care și-a uitat familia, afirmând ca pâna și relația acesteia cu propriul tată se află ”pe butuci”. Meghan preferă să nu răspundă acestor acuzații venite din partea unui membru al familiei sale, cel puțin pâna acum, deși imaturitatea ei este considerată un adevăr dureros.

Citeste si: Radu Tibulca, foc și pară pe Orlando Ivan: “Tu, măcar, puteai să-mi fii coleg (…) nu mă pui în halul ăsta aici!” În această seară, de la ora 20:00, la “Roata Norocului”, la Kanal D

Citeste si: Jandarmerița Ștefania a dat în judecată Jandarmeria Română! Tânăra care a fost bătută la protestele din 10 august susține că nu și-a primit toți banii

Citeste si: Viorica Dăncilă și soțul ei, dați în judecată de asociația de proprietari! Totul s-a întâmplat la apartamentul cuplului din Videle EXCLUSIVfara descriere

”Meghan a fost o viciata, o primadonă care ne-a întors spatele. Nu înțeleg de ce la nunta sa nu a invitat numeroasele persoane care fac parte din viața ei, ar fi fost atât de frumos. Tatal sau, Tom, a petrecut cu ea mult timp față de alți copii, i-a fost mereu alaturi în tot ceea ce a întreprins. A fost râzgâiata, iata de ce comportamentul său de acum, atât de încrezut. Poate îi poartă ranchiună din cauza originii sale, de ceva legat de trecut. O percep după felul în care se raportează la diferite persoane, nu numai cu familia sa. Legându-mă de acest aspect, s-ar putea zice ca e puțin imatură”, a mai spus unchiul ei, scrie yve.ro.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate