Scandal uriaș între Andreea Podărescu și tatăl fiului ei! ”M-a bătut cu pumnii și picioarele în fața copilului meu” EXCLUSIV

Andreea Podărescu, bruneta care a făcut de-a lungul anilor senzație în showbiz-ul românesc cu formele ei apetisante, duce, pare-se, o viață cât se poate de dificilă de când este mamă.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian


In articol:

Mai exact, susține Andreea Podărescu, problemele pe care i le face tatăl fiului ei sunt unele cât se poate de serioase, motiv pentru care scandaluruile dintre ei se țin lanț.

Citeste si: Andreea Podărescu nu a plătit celulele stem pentru fiul ei și a ajuns la tribunal! Necazurile par să nu se mai termine pentru sexy-brunetă | EXCLUSIV

Citeste si: Procesul divelor! Iuliana Luciu pierde din nou în fața Andreei Podărescu! Meciul intră în prelungiri

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Andreea Podarescu spala pe jos cu fostul ei iubit si tatal fiului ei: “Nu are ce sa caute in viata”

Cel mai recent scandal a avut loc chiar în această dimineață, în momentul în care Andreea Podărescu trebuia să se vadă cu fiul ei, micuțul petrecând câteva zile alături de tatăl său, George. ”Dragi prieteni, care mulți dintre voi îmi cunosc mai mult sau mai puțin povestea vieții mele și în special traumele prin care am trecut în ultimii ani din cauza tatălui copilului meu, dar și a familiei acestuia, vă împărtășesc și vouă ceea ce am trăit eu astăzi, în ziua de Moș Nicolae, după ce am așezat și eu cadouașele pentru copilașul meu și îl așteptăm să vină de la vizita pe care a avut-o tatăl lui. Am fost anunțată printr-un mesaj de către domnul Bădoi să cobor în spatele blocului (un loc nu foarte populat ) la ora 10 dimineața. Zis și făcut... A apărut și domnul cu pricina însoțit de copilul meu și de o stimabilă domnișoară. Așteptam din tot sufletul meu să-mi îmbrățisez băiețelul și să-l întâmpin cu unul dintre cadourile de la Moș Nicolae, însă revederea nu a fost să fie una frumoasă”, povestește Andreea Podărescu.

Mai mult decât atât, a dezvăluit Andreea Podărescu, revederea s-a lăsat cu un scandal monstru. ”Domnul Bădoi mi-a îndrugat faptul că copilul meu plânge când mă vede și că nu observ că el de fapt nu mă suportă?! L-am rugat să și vadă de treabă și am întrebat-o pe domnișoara care-l însoțea ce caută la mine, la adresă, cu copilul meu. Aceasta, aflându-se în mașină la momentul respectiv, a coborât înjurând-mă într-un stil birjăresc și sărind la gâtul meu, agresându-mă într-un mod absolut barbar în fața copilului meu și al domnului Bădoi. Copilul meu privea absolut șocat ceea ce se întâmpla cu mama lui care era înjurată de către tatăl lui și trântită și bătută cu pumnii și picioarele în cap și în burtă de către cea care-l însoțise până acasă la noi. În acest timp domnul Bădoi o îndemna să dea și mai tare și mai cu forță așa cum de altfel știe și el să facă și a mai făcut în trecut tot cu mama copilului lui și bucurându-se efectiv de ceea ce mi se întâmpla. Mai mult de atât, în timp ce intram cu copilașul în scara blocului, învinețită și cu părul smuls din cap, s-au oprit amândoi încă o dată în fața noastră și mi-au adresat multiple jigniri și mizerii neluând în seamă trauma la care este supus copilașul meu în vârsta de doar doi anișori. (...) Am sesizat deja autoritățile și să sperăm că mi se va face dreptate în sfârșit pentru tot chinul și toată suferința la care ma supuneți de atâția ani! Și nu în ultimul rând vreau să-l citez pe domnul Bădoi “Bine ți-a făcut, fă! Așa meriți”. Asta merit eu, mama copilului lui, care se zbate în toate părțile cum poate să-i ofere copilașului lui ce este mai bun și mai frumos, să-i ofere o educație și să-și dedice întreaga viață fiului său și care atunci când îl suna să-i spună că copilașul lui a rămas fără lapte i se spunea răspicat că se pi#$ pe ea și pe copil! Asta este țara în care trăim și familia Bădoi care mi-a făcut nenumărate dosare pentru a-mi lua copilul după care s-au răzgândit și iar s-au mai răzgândit și tot așa...”, a scris, pe contul ei de socializare, revoltăată din cale afară, Andreea Podărescu.

 

Andreea Podărescu, despărțiri și împăcări pe bandă rulantă cu bărbatul care este tatăl fiului ei

În primăvara lui 2018, Andreea Podarescu a decis să se despartă de George, bărbatul alături de care a făcut un copil și care trebuia să îi devină soț. ”Decizia îmi aparține! Nu voi dezvoltă acest subiect în nici un fel, îmi doresc doar să îmi canalizez toată atenția asupra celui mai de preț dar al vieții pentru mine: copilașul meu, căruia vreau să ii ofer liniște și o creștere sănătoasă și frumoasă”, a spus, pe atunci, Andreea Podarescu. Andreea Podarescu a adus pe lume un băiat, în luna septembrie a anului 2017. De altfel, pe atunci, Andreea visa și la momentul în care, alături de George, pășea în față altarului pentru a-și face jurămintele de credință. Problemele dintre Andreea Podărescu și tatăl fiului ei au devenit însă inurmontabile, iar despărțirea lor, fără putință de împăcare, a fost una cu scandal.

 

Galerie foto 
Citește și:

S-a stins din viață! Maurice Munteanu a făcut anunțul în urmă cu puțin timp! "A murit! Acum sunteți mulțumiți?"

Mama Oanei Roman are probleme grave de sănătate: ”Are multiple afecțiuni de tot felul și nu mai este în putere necesară”

Remediu natural: Ceaiul perfect în curele de slăbire. Este foarte bun și pentru diabetici, precum și împotriva pietrelor la rinichi

Daniela, iubita lui Culiță Sterp, i-a pregătit acestuia o surpriză de milioane de ziua lui de naștere: ”Să te văd mereu zâmbind”

Viviana Sposub și George Burcea se pregătesc de căsătorie?! Cei doi îndrăgostiți vor merge să își viziteze părinții împreună: "Multe momente frumoase..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies