Scandal uriaş între Simina de la Puterea Dragostei şi Dana Roba! Acuzații grave

Simina de la Puterea Dragostei şi Dana Roba sunt în răboi. Cele două şi-au aruncat cuvinte dure.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Simina de la Puterea Dragostei, în război cu Dana Roba. Simina de la Puterea dragostei a avut mai multe postări despre Dana Roba şi trecutul scandalos al acesteia. Se pare că scandalul dintre Simina şi Dana Roba a plecat de la o prietenă a fostei concurente de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Simina de la Puterea dragostei, ieșire nervoasă pe Instagram: „Îmi jigniți copilul că seamănă cu...”

"A ameninţat-o pe o prietenă şi eu m-am băgat să o apăr. Eu o cunosc pe Dana Roba de foarte mulţi ani, îi cunosc familia, am fost colegă cu una dintre surorile ei. I-am scris Danei Roba un mesaj în privat ca să discutăm despre fata asta. Asta a fost tot, iar ea s-a trezit să comenteze despre mine, m-a imitat in live- urile ei", a povestit Simina de la Puterea Dragostei de unde a plecat scandalul dintre ea şi Dana Roba.

Citeste si: Trauma pe care Simina de la Puterea Dragostei nu o poate uita: „A zis că pentru că l-am bătut, mâine o să moară. Și așa s-a întâmplat!”

fara descriere

Simina de la Puterea Dragostei si Dana Roba, in razboi! De unde a plecat scandalul?

Revoltată de faptul că Dana Roba a ironizat-o în postările sale video, Simina Loica le-a amintit urmăritorilor ei, cum a devenit cunoscută cea cu care acum este în scandal.

Citeste si: Dana Roba aruncă bomba despre Simina de la Puterea Dragostei: ”Mi-a spus că este însărcinată”

"Nu ştiţi cine este Dana Roba, căutaţi pe Youtube şi veţi afla adevărul. Cine vorbeşte de mine, cea care a fost amanta lui Nicolae Guţă, care a fost bătută pe stradă, care s-a bătut într o emisiune cu Narcisa Guţă? Căutaţi pe Youtube cu numele ei şi veţi afla adevărul despre Dana Roba, nu trebuie să-l spun eu", a declarat Simina de la Puterea Dragostei.

"Eu am ajutat-o mult pe Dana Roba în ultima perioadă. I-am făcut reclamă gratis, pentru că ne ştiam de mult timp, din Timişoara", a mai spus Simina de la Puterea dragostei despre Dana Roba, cea cu care acum este in scandal.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate