Trauma pe care Simina de la Puterea Dragostei nu o poate uita: „A zis că pentru că l-am bătut, mâine o să moară. Și așa s-a întâmplat!”

Simina de la Puterea Dragostei a apărut într-un vlog alături de Alex Zănoagă și de fratele lui, George Zănoagă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Simina și Alex Zănoagă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de când s-au cunoscut în casa Puterea Dragostei. Deși mulți nu credeau în relația celor doi protagoniști, bruneta și iubitul ei au rămas împreună, s-au căsătorit și au făcut și un copil împreună.

Într-un vlog publicat pe pagina de YouTube a lui George Zănoagă, el, Alex Zănoagă și Simina au povestit câteva întâmplări înfricoșătoare prin care au trecut.

Simina de la Puterea Dragostei a povestit că a pierdut o persoană dragă și că acest lucru a marcat-o. Crede, însă, că fantoma lui a vizitat-o pe sora ei mai mică imediat după ce a venit pe lume. În plus, simte că bunicul ei s-a reîncarnat în fluturi. 

fara descriere

Simina de la Puterea Dragostei a povestit totul întrun vlog 

„Când aveam patru ani stăteam la el în brațe și i-am dat o palmă peste față. Si a zis că, pentru că l-am lovit sau l-am bătut, mâine o să moară. și așa s-a întâmplat. Și am trăit cu ideea asta și până în ziua de azi, că a murit că l-am bătut eu, dar nu de asta a murit, bineînțeles. A murit pentru că era bolnav, era o persoană foarte dragă mie și familiei mele.

La câteva zile după ce a murit, s-a născut sora mea, pe care își dorea foarte mult să o cunoască, dar nu a mai apucat. Stăteam în pat, sora mea venise acasă de la spital. Mami cu tati nu dormeau, eu dormeam, verișoara mea dormea pe jos pentru că aveam casa mai mică și s-a auzit geamul troncănind și apoi sora mea era într-un pătuț de lemn care scârțâia și a început să scârțâie pătuțul surorii mele de mai mule ori, ca și cum cineva o legăna. Stăteam așa nemișcați. De fiecare dată când văd un fluture în casă spun că este „bunu”, așa cred eu, că s-a încarnat într-un fluture și vine să vadă ce facem noi”, a povestit Simina de la Puterea Dragostei în vlog-ul în care a apărut alături de Alex Zănoagă și George Zănoagă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate