Scandal uriaș la Survivor România între Elena Ionescu si Ghiță! ”Nu te mai suport, taci, să nu îți mai aud vocea. Îmi vine să iau maceta și să mă duc în... pădure”

Spiritele s-au încins din nou marți seara la Survivor România, iar protagoniști au fost Elena ionescu și Ghiță Balmuș, faimoșii care nu se înțeleg de foarte mult timp în competiție

Autor: Lia Popescu

In articol:

Nici o zi fără scandal în tabăra faimoșilor! În ciuda faptului că vedetele au câștigat trei din cele patru probe ale săptămânii, inclusiv jocurile de eliminare, spiritele sunt încă încinse în grup.

Iar protagoniști... ca, de fiecare dată, Elena ionescu și Ghiță Balmuș!

ei doi s-au contrat, de data aceasta, de la o banală discuție despre mâncare. Ghiță nu a fost de acord cu anumite lucruri pe care Elena le făcea în oală și nu a dorit să o ajute.  El a vrut mai degrabă să stea deoparte și nici nu s-a sinchisit să inițieze vreo discuție. Socoteala lui însă nu s-a potrivit cu cea a artistei, întrucât, aceasta, iritată de atitudinea baschetbalistului, a început să se contreze cu el pe...nimicuri.

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Sfântul Andrei 2022? Vei avea noroc la muncă tot anul- kfetele.ro

Citeste si: Și-a cumpărat vechimea în muncă cu o sumă uriașă. Femeia din Iași care a făcut asta a muncit în străinătate- bzi.ro

Citeste si: Lacrimi de bucurie pentru Faimosi! Iata cum au reactionat concurentii cand au auzit vocile celor mai dragi prieteni sau iubiti!

Citeste si: Karina, decizie șoc la întoarcerea în țară în privința lui Andrei de la Survivor România! Războinica a spus TOT, cu lacrimi în ochi! ”Mă mut la el”

Citeste si: Reacția incredibilă a soției lui Sonny Flame, după ce l-a văzut dormind cu Elena Ionescu

Ghiță, nervos la maxim la Survivor România!” Atât de tare mă enervezi!”  

De aici, de la un mic foc s-a iscat ditamai incendiu, întrucât, discuțiile au devenit din ce în ce mai dure și mai jignitoare, niciun dintre cei doi nedorind să lase garda jos. În ciuda intervențiilor celorlalți, de aplanare a conflictului, Elena și Ghiță s-au jignit întruna și nu s-au potolit minute bune. ”Offf, îmi vine să iau maceta și să mă duc în...pădure! Atât de tare mă enervezi! Nu îți mai suport vocea, o aud în creier”, a afirmat faimosul.

Elena Ionescu s-a certat la cuțite cu Ghiță la Survivor România! ” E greu să stea cineva cu tine. Îl compătimesc”

Elena Ionescu s-a certat la cuțite cu Ghiță la Survivor România, și s-a lăsat cu jigniri. Dacă faimoasa i-a reproșat că se comportă ca un copil răsfățat și rău, exact ca în perioada în care se afla Grațiela în concurs, bărbatul a replicat la fel de dur. ”Taci, nu vreau să te mai ascult! Nu îți mai suport vocea asta. Parcă ai fi la menstruație. E greu să stea cineva cu tine. Îl compătimesc”, s-a enervat și Ghiță!

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Războinicul Cristian a dat cărțile pe față după eliminarea de la Survivor: „Am vorbit cu Andrei departe de ochii tuturor și…”

Scene de groază la Survivor România! Războinica Lola, plină de sânge! Medicii au intervenit de urgență

Războinica Adriana de la Survivor, despre nominalizarea lui Andrei: „I-a luat să îi influențeze”

Astăzi dai dovadă de devotament față de familie. 3 zodii se simt trădate

Bomba dimineții despre ȚIRIAC! Nimeni nu se aștepta la asta de la miliardar. Abia acum s-a aflat

Ce trebuie să facă fetele nemăritate de Sfântul Andrei 2022

Culiță Sterp, condamnat la închisoare. A omorât un om și a ținut totul ascuns?

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies