Scandalos! Fată de 14 ani din Galați, plină de sânge, ignorată de polițiști - IMAGINI ȘOCANTE

Doi agenți de poliție au fost filmați nepăsători în fața unei adolescente pline de sânge. S-a întâmplat la Galați, iar minora ar fi fost victim unui viol. Ea provine dintr-un centru de plasament.

Distribuie pe:

Autor: R.B.


Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Galaţi anunţă că măsurile împotriva celor doi poliţişti care au asistat pasiv la situaţia fetei de 14 ani, găsită plină de sânge pe o stradă din oraş, pot fi de la mustrare până la destituirea din Poliţie. Totodată, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru întreţinere de relaţii sexuale cu un minor, fără a avea deocamdată certă informaţia că fata, care provine dintr-un centru de plasament, a fost violată.

 

Citeste si: Rudele lui Gheorghe Dincă, mărturii halucinante: „Și-a violat nurorile, pe soție a vrut să o dea la câini să o mănânce...”

Citeste si: O altă pandemie amenință omenirea. E mult mai periculoasă și e creată de oameni - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Citeste si: Cum a fost răpită, de fapt, Alexandra Măceșanu: „Există filmări. O lovește cu pumnul în față și o leagă”

Citeste si: Traian Băsescu, în lacrimi la TV, impresionat de crimele de la Caracal: „Poate că Alexandra era în viață”

Potrivit comisarului şef Gabriela Costin de la IPJ Galaţi, Poliţia Judeţeană Galaţi anunţă cercetarea disciplinară a celor doi poliţişti surprinşi asistând pasiv la momentul apariţiei unei fete de 14 ani, plină de sânge, pe o stradă din oraş.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Galaţi, agenţii care nu au avut nicio reacţie la vederea copilei de 14 ani, aflată într-o situaţie gravă, fac deja obiectul unei anchete interne, la finalul căreia vor fi dispuse măsuri ce pot ajunge până la destituirea din Poliţie.

Fata de 14 ani găsită pe o stradă din Galaţi plină de sânge trăieşte într-un centru de plasament, iar sâmbătă, când a avut loc incidentul, ea ar fi fost plecată cu bilet de voie. Totodată, în urma investigaţiilor, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru relaţii sexuale cu un minor, urmând a stabili dacă a fost vorba despre un viol.      

Cazul a ajuns în atenţia conducerii IPJ Galaţi după ce, în week-end, pe o reţea de socializare a apărut o filmare care surprinde o fata plină de sânge, o maşină de Poliţie, mai mulţi cetăţeni şi doi angajaţi ai unei firme de securitate. Oamenii de pe trotuar solicită ajutorul poliţiştilor care refuză să coboare din maşină, în ciuda insistenţelor. Victima pare îngrozită şi refuză să vorbească cu oamenii care i-au sărit în ajutor, în timp ce poliţiştii asistă pasiv la întreaga scenă. În cele din urmă, fata a fost transportată la spital.    

Cei doi poliţţişti a căror atitudine face acum obiectul unei anchete interne în cadrul IPJ Galaţi sunt de la Secţia 1 de poliţie Galaţi. Unul dintre agenţii care nu au intervenit în sprijinul fetei de 14 ani este chiar o femeie.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 2 Decembrie 2020: astăzi Gemenii primesc daruri, Taurii sunt de părere că nimic nu le iese bine în această zi

George Burcea și Andreea Bălan sunt din nou împreună? Ce poză a postat. Viviana va fi șocată

Bomba zilei! Alex Bodi este jurnalist la o publicație importantă din Germania! Câți bani încasa lunar de la nemți și mai ales pentru ce

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Kanal D, lider de piata, in Prime Time, cu emisiunea “Roata Norocului”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies