Traian Băsescu, în lacrimi la TV, impresionat de crimele de la Caracal: „Poate că Alexandra era în viață”

Traian Băsescu a început să plângă în direct.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Traian Băsescu, fostul președinte al României, a fost extrem de impresionat de cazul de la Caracal, iar moartea Alexandrei l-a afectat profund.

Într-o intervenție televizată, Traian Băsescu a început să plângă, în același timp cu bunicii Luizei Melencu, prima victimă a lui Gheorghe Dincă.
Tată de fete, așa cum s-a exprimat, fostul președinte a spus că înțelege drama familiilor și este alături de ele.

Citeste si: Copil de cinci ani, preluat cu elicopterul SMURD după ce ar fi fost mușcat de un șarpe!

Citeste si: De câte ori pe săptămână e normal să faci dragoste, în funcție de vârstă

Citeste si: Doliu în lumea politică. Fiul unui fost deputat a murit la doar 36 de ani!

 

„Vreau să vă spun că sunt tată de fete. Înţeleg atât de bine drama acestor familii încât…. (….) Eu vă spun un lucru cu toată sinceritatea, împăcaţi-vă cu realitatea, împăcaţi-vă cu realitatea şi rugaţi-vă să îi fie bine acolo sus”, le-a transmis Băsescu membrilor familiei Luizei Melencu, informează adevarul.ro.

„Nesimţire la foarte mulţi dintre angajaţii acestei instituţii”

În ceea ce privește acțiunile reprezentanților MAI, Traian Băsescu nu i-a menajat în intervenția sa și a avut cuvinte dure pentru cei care s-au ocupat de acest caz.

„Din păcate, la nivelul MAI s-a aşternut aşa un nivel de pasivitate cu scuzele de rigoare dar spun nesimţire la foarte mulţi dintre angajaţii acestei instituţii, aroganţi, nepăsători şi reacţia asta pe care o au atunci când e vorba de fete mai mari care au dispărut, ei zic lasă că se întoarce”, a adăugat Traian Băsescu.

Fostul președinte a spus că are suspiciunea că monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, este în legătură cu polițiștii din Olt.

„Suspiciunea mea este că acest ticălos este într-o bună legătură cu ei (c.n. polițiștii). (...) Dacă polițistul știa să lucreze cu Alexandra, poate era în viață. Dacă polițistul știa să lucreze cu Luiza, poate era în viață.”, a declarat Băsescu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate