Scandalul anului: Au platit-o sa taca dupa ce a fost violata cu bestialitate! Detalii terifiante au iesit la iveala

Apar noi detalii in scandalul sexual dintre McKayla Maroney si Larry Nassar. Reprezentantii fostei gimnaste sustin ca: ”avocatii forului i-au cumparat tacerea lui McKayla Maroney”

Autor: A.N.C.
 
Informatia a fost publicata de John Manly, avocatul lui Maroney. El a depus o plangere, in acest sens, in cursul zilei de miercuri, la Curtea Suprema de Justitie din Los Angeles, in numele fostei gimnaste olimpice.
 
"Au dispus sa se angajeze intr-o acoperire sistematica a intregii probleme", a declarat Manly, cand a fost intrebat despre acordul de confidentialitate.
La sfarsitul anului 2016, Federatia de Gimnastica din SUA a platit-o pe Maroney sa semneze un acord de confidentialitate. ”A cumparat in mod efectiv tacerea unuia dintre cele mai cunoscute sportive”, a spus Manly, care nu a vrut insa sa dezvaluie suma. Cei de la The Wall Street Journal sustin ca Maroney a fost platita cu suma de 1,25 milioane de dolari (un milion de euro).
 

 

 
”Maroney a semnat cu buna-credinta acordul”, a mai spus Manly, ”dar a facut-o intr-un moment in care era traumatizata emotional de stirile care indicau faptul ca Nassar a abuzat sexual zeci de alte femei sub ”masca” tratamentului medical”.
 
"Vreau ca oamenii sa inteleaga ca acest copil nu a avut de ales, ca nu putea functiona, ca nu putea lucra", a mai spus Manly.
"Cei de la Federatie erau dispusi sa sacrifice sanatatea si bunastarea uneia dintre cele mai renumite gimnaste din lume pentru ca nu doreau ca lumea sa stie ca protejeaza un medic pedofil".
 
Manly nu a luat parte la negocierile purtate intre Maroney si reprezentantii forului de gimnastica cand a fost semnat acordul de confidentialitate.
 
”Maroney a incalcat termenii acordului de confidentialitate in luna octombrie”, a declarat Manly, cand a dezvaluit public, mai intai pe Twitter, ca a fost abuzata de Nassar.
 
Procesul depus miercuri de avocat ii vizeaza pe cei de la Comitetul Olimpic al Statelor Unite, Federatia de Gimnastica din SUA, doctorul Larry Nassar si statul Michigan, ca inculpati, potrivit digisport.ro.
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies