Scandalul continuă! Emily Burghelea răspunde atacurilor: „Ne vedem în INSTANȚĂ”

Emily Burghelea nu se lasă intimidată de valul de acuzații care i se aduc după ce a dezvăluit că Viorel o agresează pe Vulpița.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Scandalul continuă! Emily Burghelea răspunde atacurilor: „Ne vedem în INSTANȚĂ”


In articol:

Scandalul în care a fost implicată Emily Burghelea după ce a decis să spună un adevăr pe care mulți nu au avut curajul să îl spună, după care și-a anunțat și demisia în direct, continuă.

Emily Burghelea e hotărâtă să demonstreze că are dreptate

Cu toate că toate răutățile și acuzațiile care i se aduc o duc la capătul puterilor pe fosta asistentă tv, aceasta nu are de gând să cedeze și nici să își schimbe declarațiile.

Scandalul continuă! Emily Burghelea nu cedează: „Ne vedem în INSTANȚĂ”

Citeste si: Ce salariu avea, de fapt, Emily Burghelea!

Citeste si: Emily Burghelea, noi amănunte tulburătoare despre demisia care a șocat o țară întreagă: „Să lucrezi atâta vreme într-un mediu...”

Citeste si: Cel mai scump adevăr! Emily Bughelea: ”Voi plăti despăgubirile, dacă e nevoie”! Ce spune asistenta despre procesul care urmează dezvăluirilor din cazul cazul ”Vulpița bătută de Viorel”

Blondina își menține poziția și este hotărâtă să meargă până în pânzele albe pentru a demonstra că are dreptate și că tot ce a spus este adevărat. Mai mult decât atât, aceasta este decisă să meargă și în instanță dacă va fi nevoie, iar asta o demonstrează ultimul mesaj postat pe contul de Instagram.

Scandalul continuă! Emily Burghelea nu cedează: „Ne vedem în INSTANȚĂ”

„Adevărul este scump!! Dacă trebuie să plătesc că am spus adevărul...eu o să plătesc. Ne vedem în instanță. Am plecat în vacanță. V-am pupat!”, a scris Emily Burghelea pe contul de socializare în urmă cu câteva momente.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate