Scandalul continuă între Andreea Tonciu și Maria Ilioiu la Bravo, ai stil! Celebrities: ”E fata aia care a făcut sex în direct la tv”

Scandalul ia amploare între Andreea Tonciu și Maria Ilioiu la ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Andreea Tonciu și Maria Ilioiu s-au certat de la primele filmări la ”Bravo, ai til! Celebrities”, iar discuțiile dintre cele două concurente par a se amplifica.
La un moment dat, în culisele show-ului, într-o pauză, Andreea Tonciu a bârfit-o pe Maria Ilioiu cu alte concurente.

”Cine e fata asta (n.red Maria Ilioiu)? E fata aia care a fost la emisiunea unde a făcut sex în direct”, s-a pornit Andreea Tonciu, iar atunci când o colegă i-a spus că ea știe că nu a făcut, bruneta a continuat.

”Cum să nu facă? Cineva mi-a zis mie aseară ”ce cauți tu cu aia în emisiune? Am întrebat care aia - ”Aia care a făcut sex în direct”, mi s-a spus.Eu nu m-am uitat la emisiune, spun ce am auzit”, a mai spus Andreea Tonciu.

Citeste si: Andreea Pirui a ajuns la doctor! Ce operație și-a făcut - evz.ro

”Eu m-am uitat, dar nu...S-a pupat cu ăia pe acolo, dar atât”, i-a mai spus colega Andreei Tonciu.


Maria Ilioiu a văzut apoi în emisiune discuția dintre colegele ei, și i-a dat replica Andreei Tonciu: ”Cred că ar trebui să fie mai informată”

Citeste si: Andreea Tonciu a izbucnit în plâns în culisele emisiunii „Bravo, ai Stil! Celebrities”. Ce a sensibilizat-o pe concurentă

Citeste si: Maria Ilioiu l-a ispitit pe Cătălin Botezatu, la “Bravo, ai stil! Celebrities” Și-a scos armele secrete la înaintare!

De ce se ceartă Maria Ilioiu cu Andreea Tonciu la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

De ce se ceartă Maria Ilioiu cu Andrea Tonciu la ”Bravo, ai stil! Celebrities”? Bruneta a spus adevărul chiar în timpul emisiunii.

”Nici nu am început bine emisiunea și ea a început cu cearta. Bine, ea a început scandalul încă de la filări, de la repetiții și la promo. Eu nu am venit aici să mă cert, nu vreau să mă cert cu nimeni. Vreau să închei acest subiect”, a spus Andreea Tonciu.

”Eu, în trecut mă certam cu anumite persoane și din cauza asta am devenit mult mai cunoscută. Probabil că asta vrea și ea acum, dar să fii ca Tonciu este foarte greu”, a spus Andreea Tonciu apoi în interviurile de după emisiune despre motivul pentru care crede ea că Maria Ilioiu se tot ceartă cu ea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Gina Chirilă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, însărcinată în 5 luni! ”Am luat doar două kilograme” Incredibil, cum arată ACUM soția lui Bogdan Vlădău

Andreea Tonciu de la „Bravo, ai Stil! Celebrities” s-a dezbrăcat pentru Botezatu. Declarația fierbinte a concurentei: „Pentru tine o fac că ești cel mai sexy bărbat din România”

Dezvăluiri cutremurătoare! Mama lui Augustin Viziru a suferit un accident vascular!: "Totul s-a întâmplat în urmă cu aproape cinci ani"! Ce a simțit femeia și acum la...

Raluca Bădulescu de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” ”M-am simțit cea mai babă”

Chrissy Teigen, soția lui John Legend, a pierdut sarcina: „Vom plânge până vom rămâne lipsiți de lacrimi”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies