Scandalul continuă între Andreea Tonciu și Maria Ilioiu la Bravo, ai stil! Celebrities: ”E fata aia care a făcut sex în direct la tv”

Scandalul ia amploare între Andreea Tonciu și Maria Ilioiu la ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Andreea Tonciu și Maria Ilioiu s-au certat de la primele filmări la ”Bravo, ai til! Celebrities”, iar discuțiile dintre cele două concurente par a se amplifica.
La un moment dat, în culisele show-ului, într-o pauză, Andreea Tonciu a bârfit-o pe Maria Ilioiu cu alte concurente.

fara descriere

”Cine e fata asta (n.red Maria Ilioiu)? E fata aia care a fost la emisiunea unde a făcut sex în direct”, s-a pornit Andreea Tonciu, iar atunci când o colegă i-a spus că ea știe că nu a făcut, bruneta a continuat.

”Cum să nu facă? Cineva mi-a zis mie aseară ”ce cauți tu cu aia în emisiune? Am întrebat care aia - ”Aia care a făcut sex în direct”, mi s-a spus.Eu nu m-am uitat la emisiune, spun ce am auzit”, a mai spus Andreea Tonciu.

”Eu m-am uitat, dar nu...S-a pupat cu ăia pe acolo, dar atât”, i-a mai spus colega Andreei Tonciu.

fara descriere
Maria Ilioiu a văzut apoi în emisiune discuția dintre colegele ei, și i-a dat replica Andreei Tonciu: ”Cred că ar trebui să fie mai informată”

Citeste si: Andreea Tonciu a izbucnit în plâns în culisele emisiunii „Bravo, ai Stil! Celebrities”. Ce a sensibilizat-o pe concurentă

Citeste si: Maria Ilioiu l-a ispitit pe Cătălin Botezatu, la “Bravo, ai stil! Celebrities” Și-a scos armele secrete la înaintare!

De ce se ceartă Maria Ilioiu cu Andreea Tonciu la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

De ce se ceartă Maria Ilioiu cu Andrea Tonciu la ”Bravo, ai stil! Celebrities”? Bruneta a spus adevărul chiar în timpul emisiunii.

”Nici nu am început bine emisiunea și ea a început cu cearta. Bine, ea a început scandalul încă de la filări, de la repetiții și la promo. Eu nu am venit aici să mă cert, nu vreau să mă cert cu nimeni. Vreau să închei acest subiect”, a spus Andreea Tonciu.

fara descriere

”Eu, în trecut mă certam cu anumite persoane și din cauza asta am devenit mult mai cunoscută. Probabil că asta vrea și ea acum, dar să fii ca Tonciu este foarte greu”, a spus Andreea Tonciu apoi în interviurile de după emisiune despre motivul pentru care crede ea că Maria Ilioiu se tot ceartă cu ea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate