Scandalul e uriaș! Angela Similea le-a dat în judecată pe fiicele lui Victor Surdu, în procesul pentru moştenirea acestuia! Tribunalul i-a dat o lovitură teribilă celebrei cântăreţe! EXCLUSIV

În procesul cu miză imobiliară, Angela Similea le-a dat în judecată pe fiicele lui Victor Surdu.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

E clar că Angela Similea le-a dat în judecată pe fiicele lui Victor Surdu.

Totul a început în 2016, când Gabriel Surdu, fratele lui Victor, care a decedat în 2011, a deschis un proces pentru un teren de 7.000 mp şi o casă de 104 mp în satul Vişani, comuna Bârnova, judeţul Iaşi, pe terenul fostei ferme 2 Peri, evaluat la 132.745 lei. Afacerist în domeniul imobiliar, Gabriel Surdu vrea să ridice aici un cartier de case, dar a avut nevoie de acceptul moştenitorilor din partea lui Victor, fratele decedat, adică de acordul Angelei Similea, ultima lui soţie, dar şi al fiicelor lui Victor Surdu, Monica Ştefania şi Afrodita Victoriţa. ( vezi cum arată conacul din America pe care Angela Similea i l-a cumpărat fiului ei)

Citeste si: Decizie radicală a Angelei Similea! La 72 de ani, celebra cântăreață a trecut la cura de slăbire

Citeste si: Vasilică Ceterașu și-a întrebat soția la TV cu câți bărbați s-a iubit înainte să fie cu el. Răspunsul Amaliei este surprinzător- bzi.ro

Citeste si: Ce a făcut Angela Similea cu celebrele ei rochii: ”Pe unele le-am dat fanelor care urmau să se mărite, pe altele le-am păstrat!”

Citeste si: Angela Similea, despre Eurovision: ””Îmi pare rău că s-a ajuns aici, au fost defecțiuni mari de organizare!”

Angela Similea le-a dat în judecată pe fiicele lui Victor Surdu. Iniţial, a declarat că nu are nici un fel de pretenţie 

Iniţial, Angela Similea a declarat că nu are nici un fel de pretenţie în acest partaj. “Pe fondul cauzei arăt că nu doresc să obţin vreun câştig în legătură cu obiectul dosarului, nu mă voi prezenta la proces şi implicit la interogatoriu, întrucât nu am nicio calitate şi niciun interes faţă de împărţirea/ieşirea din indiviziune asupra imobilului compus din casă şi anexe şi 0,70 ha teren din sat Vişan, comuna Bârnova, judeţul Iaşi, proprietate a celor trei fraţi, Surdu Gabriel Mihai, Surdu Cristian Mircea şi fostul meu soţ, Surdu Soreanu Raul Victor”,  se arată în întâmpinarea depusă la dosarul cauzei în 2016 de

către Angela Similea. În mai 2018, judecătorii au constatat că Gabriel Surdu poate deveni unicul proprietar pe terenul respectiv. Cu toate acestea, în septembrie 2018, Similea a făcut apel, solicitând despăgubiri pentru a-şi ceda partea.

Angela Similea le-a dat în judecată pe fiicele lui Victor Surdu. A cerut ieşirea din indiviziune

Nu mai e un secret că Angela Similea le-a dat în judecată pe fiicele lui Victor Surdu. Procesul judecat la tribunalul Iaşi a avut ca obiect “succesiune ieşire din indiviziune”. Conform site-urilor specializate, reclamantul solicită instanței de judecată ieșirea din indiviziune cu privire la bunurile aflate în masa succesorală a defunctului, prin împărțirea lor în natură sau prin echivalent. Angela Similea a fost apelant, iar intimaţi Gabriel Surdu, firma acestuia, dar şi fiicele lui Victor Surdu din prima căsnicie, Monica Ştefania şi Afrodita Victoriţa! După câteva amânari, decizia a venit pe 2 aprilie 2019, şi i-a fost defavorabilă Angelei Similea. „Respinge ca nefondat apelul”, a fost hotărârea judecătorilor de la Tribunalul Iaşi.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Am aflat adevărul despre misterioasa dispariție a Angelei Similea! Unde s-a "ascuns" cântăreața și de ce | DEZVĂLUIRI

Nepotul din America al Angelei Similea este de nerecunoscut! De când este puşcaş marin, Christian pozează în tip dur!

Veste neașteptată. Angela Similea se retrage din muzică

Începând cu noaptea aceasta, 6 zodii vor avea parte de succes pe planul sentimental și pe cel profesional

Război total! Europa se cutremură. Alertă la granița României

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Imagini ȘOCANTE cu vedete desfigurate de operații estetice. Nici părinții lor nu le mai recunosc. FOTO

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies