Scandalul morții lui Răzvan Ciobanu ia amploare! Cristina Cioran, dată în judecată de cel mai bun prieten al designerului | DEZVĂLUIRI

Ancheta declanșată în presă de moartea lui Răzvan Ciobanu face și primele victime: cel mai bun prieten al designerului a dat-o în judecată pe actrița Cristina Cioran.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Chiar în momentul în care lucrurile păreau că s-au mai calmat, moartea lui Răzvan Ciobanu declanșează un nou conflict. De data aceasta este vorba despre unul în intanță, care îl are pe cel mai bun prieten al lui Ciobanu pe de-o parte și pe Cristian Cioran de cealaltă parte.

Sorin Oprea, prezentat ca ”cel mai bun prieten al lui Răzvan Ciobanu”, a dat-o în judecată pe Cristina Cioran în calitate de prezentatoare a unui cunoscut show de televiziune, precum și pe mai mulți colegi ai acesteia. Acțiunea a fost deschisă pe 12 iunie, la Tribunalul București și are ca obiect ”răspundere delictuală”.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Citeste si: Părinţii lui Răzvan Ciobanu renunţă la pensiunea familiei? Vezi ce anunţ ciudat au făcut aceştia!

Citeste si: Răzvan Ciobanu i-a cerut 200.000 lei lui Cristi Pascu pe motiv că l-a defăimat! Designerul avea o datorie de 2.000 euro la hair-stylist

Citeste si: Laura Vicol, gest impresionant în memoria lui Răzvan Ciobanu: "Vom face un monument"

Oprea s-a arătat deranjat de anumite afrimații făcute în emisiunea Cristinei Cioran, care i-ar fi stricat imaginea și i-ar fi cauzat pierderi în afaceri. Sorin a primit jigniri și amenințări inclusiv pe pagina de socializare, mesaje care sunt și acum vizibile.

Prietenul lui Ciobanu a intrat în apartamentul designrului după moartea acestuia

La începutul lunii mai, la câteva zile după moartea lui Răzvan Ciobanu, în spațiul public a aprăut informația că apartementul designerului a fost spart chiar în noaptea în care acesta a murit. Apoi a apărut zvonul potrivit căruia din apartament au fost sustrase două hard-disk-uri ce conțineau informații compromițătoare legate de oameni extrem de importanți și care aveau legătură cu moartea lui Ciobanu. Toate acestea păreau să ducă la Sorin Oprea, omul care a pătruns în apartament în acea seară. Acesta spune însă că a făcut-o cu acordul părinților și că nu a sustras nimic, doar a luat pisica.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

O nouă informație bombă în cazul lui Răzvan Ciobanu! Un bărbat s-ar fi aflat în apartamentul designerului înainte ca designerul să moară

Prietenul lui Răzvan Ciobanu rupe tăcerea: "Nu conducea el"

Super-alimentul care poate fi consumat fără limită! Nu îngrașă și are beneficii uluitoare pentru organismul nostru

Anamaria Prodan a fost demolată după ce s-a pozat la restaurant în timp ce mânca icre negre: „S-a săturat lumea de grandomaniile tale”

Bărbatul acuzat că l-ar fi urmărit pe Răzvan Ciobanu: „L-am cunoscut în...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies