Părinţii lui Răzvan Ciobanu renunţă la pensiunea familiei? Vezi ce anunţ ciudat au făcut aceştia!

Se poate specula că părinţii lui Răzvan Ciobanu renunţă la pensiunea familiei.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Se poate spune că părinţii lui Răzvan Ciobanu renunţă la pensiunea familiei. Mama şi tatăl designerului decedat în a doua zi de Paşti, într-un cumplit accident, deţin o pensiune în satul vâlcean Ciungetu, denumită Ciobănelu. Aceasta este aşezată pe valea Lătoriţei, între Munţii Lătoriţei, Căpăţânii şi masivul Parâng, în zona Voineasa. (vezi ce bărbat misterios a plâns în hohote la mormântul lui Ciobanu)

Citeste si: Noi amănunte despre ultimele ore de viață ale lui Răzvan Ciobanu! A vrut să ia un taxi, deși era cu mașina!

Citeste si: Imagini pentru adulți descoperite în hard-diskurile lui Răzvan Ciobanu! Prietenul designerului a dezvăluit totul

Citeste si: Ce s-a întâmplat la parastasul designerului Răzvan Ciobanu! Laura Vicol a spus totul: ”Eu cred că Răzvan este încă aici”

Părinţii lui Răzvan Ciobanu renunţă la pensiunea familiei. Construcţia are 23 de camere  

Pensiunea Ciobănelu are 23 de camere şi apartamente, foişoare, terase, terasa ponton de 150 mp, parcare, grătare, loc de joacă pentru copii, loc de agrement şi restaurant cu bucătărie tradiţională. Părinţii lui Răzvan Ciobanu, care au grijă de pensiune de peste 15 ani, au dat un anunţ laconic, în noiembrie 2018, la rubrica de „Locuri de muncă”, lăsînd telefonul de contact al pensiunii: „Cuplu pentru pensiune Voineasa”.

fara descriere

Părinţii lui Răzvan Ciobanu renunţă la pensiunea familiei. Vor să o lase în administrarea unui cuplu mai tânăr

Se poate scrie că părinţii lui Răzvan Ciobanu renunţă la pensiunea familiei. Din anunţ se poate înţelege că familia Ciobanu doreşte să lase pensiunea în grija unui cuplu mai tânăr, care să administreze afacerea, aceştia având de gând să se retragă la Bucureşti, acolo unde deţin o casă. WOWbiz.ro a dezvăluit recent că firma prin care pensiunea îşi derula activitatea a provocat o gaură financiară de aproape 60.000 de euro.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate