Scandalul pe avere in familia lui Vadim Tudor continua! Fiicele “Tribunului”, in lacrimi de Sarbatori! “In vila noastra de la Bran, nu mai putem sa intram! De trei luni, matusa mea nu ne lasa se ne luam nici macar lucrurile personale”

La mai bine de un an de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, spiritele nu s-au calmat in familie! Fetele “Tribunului” sunt suparate ca, de cand au pierdut casa de vacanta de la Bran, culmea, in favoarea unei matusi, nici pana in ziua de azi, nu si-au putut recupera lucrurile personale de acolo.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereIn luna octombrie, o stire bomba a uimit Romania. Mostenirea lasata de Corneliu Vadim Tudor familiei sale s-a dus pe apa sambetei! Vila de la munte si terenurile pe care le mai avea in zona au intrat in posesia uneia dintre surorile sale, Lidia Samson, si, din acel moment, femeia a “facut” curatenie generala!

fara descriereCasa de la Branfara descriereLidia Samson, sora lui Vadim, care a devenit proprietara imobiluluiIn prima faza, Lidia Samson a dat-o afara din casa cu executorii judecatoresti pe Magdalena Dumitru, sora mijlocie a lui Vadim Tudor, cea care a avut grija de imobil timp de 18 ani, si a lasat-o pe strazi, desi femeia era in varsta si nici nu avea unde sa se duca. Surprinzator apoi, si-a adus avocatii pentru a evalua vila si  a o pune in vanzare!!! Mai mult, nu au interesat-o deloc dorintele fetelor regretatului politician, care au vrut sa isi ia din incinta ce le apartinea.

fara descriereMatusa Magdalena locuia inainte in vila, insa a fost evacuata“Acea casa este casa mea de vacanta de 18 ani, nu este a ei. Femeia care vrea sa vanda averea tatalui meu este o femeie care nu are treaba cu acea locuinta. Tata a cumparat casa pe numele ei, atat, ea nu a platit o factura in toti acesti ani. Are o dorinta de razbunare! Este o femeie rea, frustrata, fara copii si nici sot si are nevoie de un test psihologic. Dupa tot ce s-a intamplat, matusa mea care locuia in casa de acolo a venit la Bucuresti, animalele cat=re traiau acolo sunt la adapost. Urmeaza sa facem toate demersurile legale pentru a merge dupa lucrurile noastre. Ne asteptam ca acea doamna o sa ne faca acest lucru. Noi vrem acum doar sa ne lase sa ne luam lucrurile. Acolo sunt foarte multe amintiri, de la tablouri, carti scrise de tatal meu, poze cu el. Le vrem pentru noi”, a spus, in octombrie, Lidia Vadim la emisiunea “Teo Show”. (intra sa vezi ce gest dumnezeiesc au facut fetele lui Vadim pentru un catel)

fara descriereDin pacate pentru Lidia si familia ei, situatia cu matusa Lidia nu s-a rezolvat nici pana in ziua de azi, in ciuda faptului ca au trecut trei luni de la conflict! Citeste declaratia incendiara a fiicei Tribunului numai pe stirilekanald.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate