Scene de groază la o creșă din Iași! Îngrijitoarele îi învață pe copii să înjure: ”Spune p**** mă-tii. Îți miroase a sulică de pe acum”

Îngrijitoarele de la o creșă din Iași au demisionat! Ele îi învățau pe copii să înjure și îi jignea pe părinți.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Scene greu de digerat au loc într-o creșdă din Iași. Îngrijitoarele, care ar fi trebuit să aibă grijă de copii și să îi învețe lucruri frumoase i-a pus pe micuți să înjure ca la ușa cortului!

Într-o zi, părinții unuia dintre copiii de la creșă au decis să pună pe hainele micuțului lor de doi ani și opt luni un dispozitiv de înregistrare. Astfel, aceștia au aflat că, de fapt, îngrijitoarele îi învață să înjure fără niciun fel de bun simț!

Potrivit Adevărul, copiii sunt numiţi „nesimţiţi“ sau „porci“, uneori sunt „alintaţi“ cu apelative de genul „în gâtul mă-tii, chelea mă-tii, te omor!“.

De asemenea, îngrijitoarele au continuat ”dialogul” cu micuții: ”„Băi, dar tu eşti mare, de ce nu faci caca acolo şi faci pe tine, porcule! Eşti porc, nu tigru cum spune maică-ta, porc eşti! Porc eşti, te caci pe tine. Păi da, uite ce urât miroşi a nespălat”.

Citeste si: Cod GALBEN în România! Vremea se înrăutățește

Citeste si: Tragedie uriașă chiar înainte de sărbătorile de Paște! Un preot de doar 36 de ani s-a stins din viață

Citeste si: Lumy Nitsa - "Fi-mi-ar scârbă" și-a șocat toți fanii cu o fotografie! Și-a pozat tatăl în sicriu

Pe una dintre înregistrări se aude și: „Mă-ta, ce face mă-ta? În [email protected]#$a mă-tii! Ia spune şi tu! Spune! Mă-ta! mă-ta, da!“.

O altă continuare halucinantă venită din partea uneia dintre îngrijitoare: „Nesimţita ceia de mă-ta şi împuţita. Stai jos că dacă nu te omor. Ce vrei, fată? Fată, ţie îţi miroase a sulă. A sulă îţi miroase. Îţi miroase a oleacă de sulică de pe acuma”.

În urma înregistrărilor, părinții din Iași intenționează să facă plângere penală. În urma scandalului de la creșă, patru persoane și-au dat demisia. Astfel, trei îngrijitoare au renunțat la jobul pe care îl aveau, Tamara Agapie, Diana Dumitriu și Mihaela Simionovici, iar astăzi coordonatoarea creșei, Valeria Butnaru, și-a dat și ea demisia.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: