Scene desprinse din filmele pentru adulți! Au făcut amor pe balconul unui hotel de lux din Mamaia!

Un cuplu a fost filmat în timp ce se "juca" pe balconul unui hotel de lux din Mamaia.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Scenele desprinse din filmele pentru adulți au fost filmate de către cineva și publicate în presa tabloidă.

Doi tineri nonconformiști au fost văzuți de toată lumea în timpul unei partide ”perverse” care a avut loc pe unul dintre balcoanele hotelului Opera. Fără să le pese că în zonă se aflau mulți trecători cu copii, tinerii lipsiți de orice inhibiții au oferit o scenă desprinsă din producțiile pentru adulți, relatează Cancan.

Înfierbântați la maximum, cei doi amorezi au scandalizat zecile de persoane care se aflau în zonă. După minute bune, se pare că au realizat că ”partida” perversă de pe balcon se desfășoară în fața unui public numeros și au intrat, oarecum rușinați, înăuntru. De remarcat că închirierea unui apartament în hotelul Opera se ridică, în această perioadă, la aproximativ 2.500 de lei pe noapte.

fara descriere

Sursa foto: Cancan

Unei femei i s-a făcut rău la un festival, de la prea mult amor

O femeie swinger a avut un atac de cord la un festival de sex, după ce „a fost suprasolicitată în timpul activităților de grup”, așa cum s-a aflat mai târziu.

Femeia în vârstă de 52 de ani a început să se simtă rău în timp ce se juca în jeleu alături de alte femei venite la festival, pentru a face schimb de parteneri. Ambulanța aeriană a sosit de urgentă la festival pentru a o prelua de la Festivalul Swingfields, cel mai mare din Europa.

Toți cei 700 de cetățeni prezenți la festivalul de la Malvern, Worcestershire, au fost șocați să decopere că unul dintre ei s-a îmbolnăvit și că a avut nevoie de ambulanță de urgență.

„Femeia a avut un atac de cord când medicii erau la fața locului. Ea a primit tratament de urgență. A fost un adevărat șoc pentru cei prezenți. Dar nu a durat mult ca distracția și jocurile să fie reluate. Acum pacienta are un stent montat într-una din arterele sale blocate și se recuperează”, a spus un martor de la festival.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate