Scene halucinante la Puterea Dragostei! Mariana s-a închis în casa fetelor și Mari a sărit să o bată!

Scene incredibile la Puterea Dragostei. Mariana s-a certat din nou cu fetele.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

scandal puterea dragostei

Mariana s-a blocat în casa fetelor, iar de numeroase ori fetele s-au rugat să deschidă ușa. 

Mari s-a simțit jignită în momentul în care Mariana a spus despre ea că a făcut dragoste la televizor.

Citeste si: Jador a aruncat bomba: Simina este însărcinată cu Zănoagă! Cum a aflat că fosta lui iubită va deveni mamă în curând

Citeste si: Jador a aruncat bomba: Simina este însărcinată cu Zănoagă! Cum a aflat că fosta lui iubită va deveni mamă în curând

scandal puterea dragostei

"Tu ești proastă? Cum îți permiți să vorbești așa despre mine?", i-a spus Mari Marianei. Mari a sărit să o bată pe Mariana, însă a fost oprită de Bogdan și de Robert. 

Citeste si: Simina, prima reacție după ce Jador a spus că este însărcinată! ”Am copil în burtă”

Scandal la Puterea Dragostei: Mariana si Mari, la un pas de bătaie

 

Scandal la Puterea Dragostei: un nou conflict a izbucnit în casa Puterea Dragostei acolo unde Mari si Mariana au fost la un pas să se ia la bătaie.

Mariana de la Puterea Dragostei a început să arunce cu vorbe în stânga și în dreapta referitoare la colega ei Mari. Mari de la Puterea Dragostei nu a stat prea mult pe gânduri și după ce a ascultat jignirile Marianei a trecut la contraatac.

Conflictul a pornit după ce Mariana și Robert de la Puterea Dragostei s-au contrat puternic. Din vorbă în vorbă, Mariana a luat-o la țintă pe Mari, despre care a spus ca ar fi făcut dragoste in direct la televizor. Scandalul de la Puterea Dragostei se putea termina cu o bătaie între fete la Puterea Dragostei, după ce Mari nu a mai suportat și s-a hotărât să riposteze si să sară la bătaie. Bogdan și Robert au intervenit și au ținut-o pe Mari pentru ca scandalul să nu degenereze.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate