Scene terifiante într-o benzinărie! O femeie însărcinată a fost bătută cu sălbăticie, înainte ca agresorul să intre cu mașina prin geam

Un bărbat a bătut cu sălbăticie o femeie însărcinată. Scenele surprinse de camerele de supraveghere din benzinărie sunt terifiante.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Scene greu de imaginat au avut loc într-o benzinăie din Melbourne, Australia. Didier Shau, un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce își bătea victima, o femeie însărcinată în 18 săptămâni. Imaginile sunt greu de urmărit, agresorul fiind în totalitate scăpat de sub control. A lovit-o cu pumnii pe femeie, a târât-o pe jos și i-a dat cu picioarele în cap înainte de a se întoarce la mașina cu care veniseră.

Rănită și plină de sânge, victima s-a ridicat și a fugit în benzinărie, unde s-a așezat pe podea, în spatele unui frigider. Fără să mai țină cont de consecințe și orbit de furie, Didier s-a urcat la bolanul mașinii și a apăsat pedala de accelerație, intrând cu mașina prin geam. Doar o minune a făcut ca tânăra însărcinată nu fie ucisă în impact. Vânzătorul a reușit să sară din fața mașinii la timp, altfel ar fi putut muri în impactul cu autovehiculul.

Citeste si: Cod galben de ploi torenţiale, vijelii şi grindină pentru 12 județe! Care sunt zonele vizate

De la ce a pornit scandalul între victima însărcinată și agresorul care a fost la un pas de a o ucide

Didier și victima a cărei identitate nu este cunoscută fuseseră împreună la o petrecere. Bărbatul consumase foarte mult alcool și nu era în stare să conducă mașina, așa că femeia a urcat la volan. Pe drum el a început să-i reproșeze că merge prea repede și, când ea i-a spus că nu a depășit limita de viteză, a început să o lovească cu pumnii în față.

Speriată că ar putea muri sau că ar putea pierde copilul, femeia a oprit mașina la benzinărie. Când a coborât, însă, bărbatul s-a năpustit asupra ei și a pus-o la pământ, unde a continuat să-i aplice lovituri care i-au pus în pericol și ea și pe bebelușul nenăscut.

Din fericire, ea a dus pe lume un copil perfect sănătos, iar Didier Shau a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare, dar va putea fi eliberat în aproximativ doi ani și jumătate. Sentința li s-a părut nedreaptă internauților, ei spunând că bărbatul merita o pedeapsă mult mai aspră.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: