Scene terifiante pe Autostrada Soarelui. Un șofer cu posibile probleme psihice, bătut și încătușat de polițiști

Șoferii de pe Autostrada Soarelui au avut parte de imagini socante ieri. Un șofer cu posibile probleme psihice a fost scos cu forța din mașină și încătușat.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Tânărul de 26 de ani conducea fără permis și când i s-au făcut semne să oprească a pornit într-o cursă nebună, dar a fost prins imediat de oamenii legii.

Scene terifiante pe Autostrada Soarelui. Un șofer cu posibile probleme psihice, bătut și încătușat de polițiști

Participanții la trafic de pe Autostrada Soarelui au fost șocați să vadă cum șoferul cu posibile probleme psihice a fost scos cu forța din mașină de polișiști și încătușat. Șoferul a devenit agresiv și ar fi încercat să îi muște pe polițiști, moment în care ei au ripostat.
Mai mult, polițista i-a dat un picior în cap bărbatului de 26 de ani despre care se presupune că ar avea probeleme psihice.

Citeste si: Caz șocant în Suceava! O minoră de 15 ani însărcinată, biciuită de fostul concubin al mamei, care a filmat totul

Citeste si: Amănunte terifiante despre agresorul de 15 ani al băiatului care în urma loviturilor este în moarte cerebrală ”Tatăl îl lăsa la volan, în timp ce era în dreapta”

Citeste si: VIDEO | Teama de coronavirus golește rafturile supermarketurilor: „E mai rău ca la război!”

Imaginile de groază au fost suprinse de câțiva șoferi și postate în mediul online. Comportamentiul șoferului a stârnit diverse reacții în rândul internauților. Dacă unii au fost de acord cu pedeapsa pe care a primit-o șoferul, având în vedere comportamentul său, alții au criticat violența de care au dat dovadă oamenii legii.

Sindicatul poliţiştilor se apară şi spune că bărbatul a fost tratat așa pentru că era cunoscut cu probleme psihice. În plus, se pare că şoferul fugar ar fi lovit în parcarea din care a plecat 3 autoturisme, apoi a gonit pe Autostrada Soarelui.
Din primele informații, şoferul ar fi infectat cu HIV.

Pentru faptele sale, şoferul a fost acum arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate