ȘOCANT! Cum s-au comportat Bianca Drăgușanu și Alex Bodi la prima apariție în public după scandalul în care a fost agresată lângă mașină

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi  au apărut împreună la un eveniment monden, la câteva ore de la cearta violentă din parcarea unui restaurant

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

Scandal uriaș ieri după-amiaă, între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Fosta prezentatoare TV  a fost victima unui nou ”atac” al soțului ei, de data aceasta, în apropierea unui restaurant de fițe din Capitală.

Oamenii au fost șocați în momentul în care au văzut întreaga scenă! Bianca și Bodi se aflau lângă limuzina lor de lux și se certau, fără să se mai gândească deloc că ar putea fi văzuți de cineva! La un moment dat, lucrurile au degenerat, bărbatul a ridicat tonul și s-a îndreptat amenințător spre ea. Speriată, blonda, îmbrăcată într-o rochie neagră și pantofi cu toc, s-a urcat pe mașină și l-a împins cu piciorul pentru a se apăra de o eventuală agresiune fizică. Sunată imediat de o prietenă, vedeta plângea și spunea că nu mai suportă să stea într-o căsnicie cu…violență.

Citeste si: Rona Hartner a scăpat de cancer și își dorește un copil: „Fără ajutorul lui Dumnezeu, n-aș fi putut să mă căsătoresc”

Citeste si: Doamne Fereşte! Cătălin Botezatu a făcut o criză de nervi când a auzit că Bianca a fost snopită în bătaie de Bodi pe stradă! E şocant ce a putut să spună

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost surprinși purtând o discuție aprinsă! Blondina a dat cărțile pe față: „Amanta soțului meu...”

fara descriere

Ce reacție au avut Bianca și Bodi după apariția imaginilor din timpul scandalului! ”Avem niște chestii... Pur și simplu de orgolii, niște reproșuri” 

Imediat ce imaginile au apărut pe Kfetele.ro, într-o intervenție la Știrile KanalD, Alex Bodi a explicat, în stilul său toată situația. 

”Eu am luat-o în brațe, s-a urcat pe mașină, am intrat apoi în restaurant, am plecat împreună... Ce cuțite, ce picioare să-i dau? Nu e de împăcat, noi nu am fost certați. Avem niște chestii... Pur și simplu de orgolii, niște reproșuri. Sună acolo, demonstrează-mi aia, fă-mi aia. Nici vorbă de cuțit. Doamne ferește! Ea și-a băgat telefonul și i-am zis: dacă vrei să scoți telefonul afară, îți rup geaca! Eu pot să fac orice și lumea interpretează cum vrea ea. Păi dacă ea se urca... Păi poate voiam să facem dragoste pe mașină, de ce nu ați zis așa?”, a spus Bodi, care însă a fost contrazis imediat de Bianca Drăgușanu. ”Te rog frumos să încetezi, Alex, cu atitudinea asta! Nu ai cum să declari lucrurile astea. Noi avem niște discuții, dacă se poate publice acum, despre relația și viitorul relației noastre. Nu mă simt datoare să dau explicații nimănui”, a fost reacția divei.

fara descriere

Bianca Drăgușanu a apărut cu Alex Bodi după scandalul de agresiune la Gala Excelenței și Performanței și s-au certat din cauza...”amantei”?

Surprinzător, la orele serii, situația s-a schimbat radical în cuplu. Bianca Drăgușanu a apărut cu Alex Bodi după scandalul de agresiune la Gala Excelenței și Performanței, acolo unde avea să câștige un premiu. Inițial, la fața locului, cei doi au încercat să dea impresia că le merge foarte bine. Însă, realitatea era cu totul alta, blonda nu a zâmbit deloc pe toată perioada evenimentului, semn că era foarte supărată. Mai mult, nu a vorbit aproape deloc, iar când dorea să scoată un cuvânt la masă, era luată de mână, destul de bărbătește, de soț, dovadă clară că nu putea să spună ceva ce nu ar fi trebuit.

Citește ce i-a reproșat Bianca Drăgușanu lui Alex Bodi despre amantă doar pe kfetele.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate