Schimb de replici între Ilie Năstase și Simona Halep: „A luat-o razna complet”

Ilie Năstase i-a cerut tenismenei Simona Halep să nu mai reprezinte România ci Federaţia Română de Tenis la turneele internaţionale.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Ilie Năstase i-a cerut tenismenei Simona Halep să nu mai reprezinte România ci Federaţia Română de Tenis la turneele internaţionale. Discuția a apărut ca urmare a faptului că asociația nu a primit finanțare de la Ministerul Tineretului şi Sportului încă din anul 2017.


In articol:

„A venit noul ministru şi Federaţia de Tenis nu a fost invitată la întâlnirea cu toate ministerele. I-am spus lui Halep: „Simona, când te duci acum, să apară în dreptul tău România, nu! Te duci, ştergi, şi nu mai pui România. Pui FRT, Federaţia Română de Tenis”.

Dacă oamenii nu vor să te mai invite, suntem o federaţie puternică, cu numărul 1 mondial, şi nu inviţi la minister această federaţie inseamnă că omul ăsta care e ministru a luat-o razna. A luat-o razna complet”, a declarat Ilie Năstase, conform Digi24.

Citeste si: Simona Halep, probleme serioase când vine vorba de nuntă! Ce se întâmplă cu vedeta tenisului mondial și Toni Iuruc EXCLUSIV

Citeste si: Vlăduţa Lupău a fost certată pentru că a deranjat-o pe Simona Halep: “Mai frumos era dacă nu ai fi ridicat-o de la masă doar ca să-ţi satisfaci propriul orgoliu”

Citeste si: Simona Halep a decis: când se logodește cu Toni Iuruc? Când face copii? Când se lasă de tenis? Românii vor plânge după ea EXCLUSIV

Ce a declarat Simona Halep

Simona Halep a făcut și ea un comentariu, după declarația lui Ilie Năstase.

"Eu joc cu România pe spate tot timpul, România este lângă mine tot timpul şi atunci când consider că sunt aptă 100% joc în echipa de Fed Cup a României. Deci eu joc permanent pentru România la toate turneele.

Am spus de multe ori că o medalie la Jocurile Olimpice reprezintă obiectivul meu în anul 2020. Nu contează ce fel de medalie, dar sper să fie o medalie”, a declarat Simona Halep.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate