Schimbare de look șocantă pentru Adelina Pestrițu! Și-a vopsit părul într-o culoare "turbată": "Am vrut să-i fac soțului o surpriză înainte de nuntă"

Adelina Pestrițu și-a vopsit părul. Vedeta a ales o culoare non-conformistă pentru podoaba ei capilară.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Schimbare de look pentru Adelina Pestrițu!

La scurt timp după cununia civilă și cu două săptămâni înainte de ceremonia religioasă, Adelina Pestrițu și-a vopsit părul. Pestrița a ales o culoare puternică.

Schimbare de look șocantă pentru Adelina Pestrițu! Și-a vopsit părul într-o culoare "turbată": "Am vrut să-i fac soțului o surpriză înainte de nuntă"

Pusă pe glume, Adelina Pestrițu a dezvăluit de ce a ales să se vopsească.

Citeste si: Motivul bizar pentru care Adelina Pestrițu a ales să poarte galben în ziua cununiei civile

Citeste si: Declarații exclusive ale Adelinei Pestrițu! Care este motivul pentru care, la cununie, a fost însoțită doar de nașii ei și ai lui Virgil

Citeste si: ULTIMA ORĂ! Adelina Pestrițu s-a căsătorit AZI! Avem imagini si informații-bombă de la fața locului. Frumoasa brunetă a devenit doamna Șteblea | VIDEO EXCLUSIV

"Am vrut să-i fac soțului o surpriză înainte de nuntă", a scris Adelina Pestrițu în dreptul fotografiei.

Adelina Pestrițu și-a păstrat lungimea părului, dar l-a vopsit într-o culoare "turbată".

fara descriere

Ce a făcut Adelina Pestrițu imediat după ce s-a căsătorit la primărie cu Virgil. Avem informații-bombă! EXCLUSIV

Adelina Pestrițu a devenit, miercuri, doamna Șteblea. Ea a spus un "DA" răspicat în fața ofițerului de stare civilă de la sectorul 1.

Adelina Pestrițu s-a căsătorit! Venit, zâmbit, spus "DA", căsătorit, zâmbit, plecat. Cam așa se poate traduce în doar cateva cuvinte evenimentul important care s-a petrecut ieri după amiază în viața Adelinei Pestrițu. Ne scuzați, Șteblea! Căci de ieri, numele Pestrițu a devenit doar "cel de scenă" pentru frumoasa brunetă. Ea s-a căsătorit cu Virgil, cel alături de care trăiește, de doi ani, o poveste de iubire, la primăria sectorului 1, iar alături, la ceremonie, le-au fost doar nașii, Aura și Daniel.

Spectaculos de frumoasă, cum o știm, Adelina a purtat o rochie galbenă și a părut extrem de degajată, în ciuda evenimentului important pe care îl traversa.

Toate bune și frumoase, însă ce s-a petrecut departe de ochii presei, imediat după plecarea cuplului de proaspăt însurăței de la primărie, au aflat, în excusivitate, jurnaliștii WOWbiz.ro. Surse din anturajul nașilor, ne-au șoptit că prima escală a fost direct la un restaurant de fițe din Capitală, unde a urmat o masă în 4. Astfel au sărbătorit Adelina și Virgil, alături de părinții lor spirituali, semnarea certificatului de căsătorie.

 

fara descriereDupă masă, petrecerea a continuat, însă de data aceasta... acasă. Adelina si Virgil nu au ales întâmplător data de 3 iulie pentru căsătoria civilă. Ieri, Zenaida Maria, fetița cuplului, a împlinit fix 11 luni, așa că părinții au dorit să marcheze cu un eveniment pe măsură momentul. Și da, petrecerea a continuat acasă, alături de frumoasa Zeny, dar si de cățelușa Nobby.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate