Schimbarea INCREDIBILĂ a lui Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei! Nu-l mai recunoşti pe cel mai iubit concurent! " Nu te mai deranjezi să le răspunzi "fraierilor"

Bogdan Mocanu, schimbare incredibilă! Uite ce îi reproşează fanii în ultima vreme!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar


In articol:

Bogdan Mocanu este unul dintre cei mai îndrăgiţi concurenţi de la Puterea Dragostei. Tânărul are mulţi susţinători care îl încurajează să se împace cu Roxana, dar există şi un număr considerabil de fani care îi spun sistematic că frumoasa şatenă îi este mult inferioară.

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, reacţie bombă după ce a fost înjurată şi umilită! Vezi pe cine a atacat de data aceasta! "Câinii latră, ursul merge!"

Ei bine, mai există o categorie de urmăritori ai protagonistului nostru! Este vorba despre cateva persoane care îl admonestează dur pe Bogdan că nu mai răspunde la mesaje cum făcea înainte să ajungă atât de iubit.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

"Dezamăgitor, Bogdan! Ai căzut şi tu în mândria de mare vedetă care nu răspunde oamenilor şi nu dă doi bani pe cei ce îi votează zilnic. E vorba despre respect faţă de oamenii care investesc timp şi susţinere în tine. Când ai intrat la început răspundeai comentariilor şi întrebărilor, acum că eşti "vedetă" şi că ai văzut cât de plăcut eşti, nu te mai deranjezi să le răspunzi "fraierilor". Oamenii te votează şi te susţin şi te plac şi îi interesează de tine, e normal să îţi pună întrebări cu cine eşti, dacă eşti bine, sau ce mai simţi. Mai nou se speculează că ai făcut cuplu cu nu ştiu cine. Dar nah...noi nu merităm răspuns la întrebări, noi suntem buni doar să vă votăm şi să investim în voi...dezamăgitor...", i-a scris o fană lui Bogdan Mocanu.

Bogdan Mocanu, schimbare incredibilă! "Răspund când pot şi la câtă lume pot, dar aparent pentru unii nu e destul" 

Răspunsul concurentului de la Puterea Dragostei a venit prompt şi, trebuie să recunoaştem, argumentele lui sunt incontestabil solide.

Citeste si: Roxana nu este singura de la Puterea Dragostei care a trecut pe la estetician! Uite ce schimbare şi-a făcut Simina Loica! Îţi place cum îi stă?

"Cred că eşti printre puţinele persoane care nu au primit răspuns şi totuşi tragi concluzii pripite fără să iei în considerare toţi factorii. Nu e vorba de vedetism, cu timpul publicul s-a mărit pur şi simplu şi nu mai pot să citesc sutele, uneori miile de mesaje. Iartă-mă că nu stau non stop cu ochii în telefon. Răspund când pot şi la câtă lume pot, dar aparent pentru unii nu e destul şi dacă rămâne un mesaj necitit sau o întrebare fără răspuns, sunt catalogat imediat", a răspuns, prompt, Bogdan.

Galerie foto 
Citește și:

Puterea Dragostei: Jador îl nimicește din vorbe pe Zănoagă: "Dacă nu te cuplai cu Simina, erai un nimeni"- Mocanu își dă mesaje cu o grecoaică. Reacția Roxanei

Andy de la Puterea Dragosei, surprins în compania unei blonde sexy! „Sunteți împreună?” FOTO

Imaginea cu Jador care face înconjurul internetului! Uite cum s-a pozat solistul! A slăbit foarte mult!

Jador, gest emoționant făcut în live-ul lui Bogdan Mocanu! Nimeni nu știa asta despre concurentul de la Puterea Dragostei

Motivul pentru care Viorel Lis nu o mai însoțește pe soția lui la aparițiile televizate! Adevărul despre starea de sănătate a fostului edil

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies