Se cearta cu toata lumea la "Te vreau langa mine", iar telespectatorii nu o mai vor! Anuntul facut de Andreea Mantea

Niky a devenit persona non-grata dupa ce s-a certat cu toata lumea la "Te vreau langa mine". Andreea Mantea tine cont de mesajele primite, asa ca a propus ca tanara Niky sa fie la mana publicului: Telespectatorii voteaza daca va mai ramane sau nu in emisiunea de la Kanal D.

Autor: R.L.

"Sunt foarte curioasa sa aflu mai multe amanunte. Vreau sa stiu ce s-a intamplat azi-noapte in Casa Iubirii, daca s-au inteles, daca a sforait careva. Chiar exista astfel de probleme in cuplu. Am inteles de la colegii mei ca s-a intamplat ceva neasteptat. Cand dam de bine, trebuie sa se intample ceva! Sa aflam ce a fost acolo necurat.

Ascult sfaturile pe care mi le dati si o sa va indeplinesc dorintele destul de greu asa cum pot.

Am primit multe mesaje: multi telespectatori o vor afara pe Niki. Asa cum am facut cu Cristian, o sa va rog pe dvs sa votati. Nu o lua personal, chiar nu e personal, telespectatorii decid daca trebuie sa ramana in emisiune sau nu", a declarat Andreea Mantea.

Au fost difuzate apoi imagini surprinse cu camera ascunsa. "Ai o atitudine de 'ma doare in cot'", i-a reprosat Andreea Mantea lui Niky.

"Am vazut ca multi isi doresc sa plec, am vazut mesajele. Am observat ca atunci cand spui lucrurile verde in fata, multi sunt deranjati. Am avut intrigi cu diversi colegi, telespectatorii au vazut ca sunt mai certareata, e normal ca oamenii sa fie deranjati", a incercat Niky sa se justifice.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies