Se întâmplă la Suceava: mai mulți pacienți au murit pentru că au refuzat masca cu oxigen! Au crezut până în ultima clipă că nu există COVID-19!

Situație îngrijorătoare, revoltătoare și unică în lume: mai mulți pacienți ai Spitalului Județean Suceava au murit pentru că au refuzat administrarea de oxigen. Ei nu credeau în existența COVID-19.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Situație îngrijorătoare, revoltătoare și unică în lume: mai mulți pacienți ai Spitalului Județean Suceava au murit pentru că au refuzat administrarea de oxigen. Ei nu credeau în existența COVID-19.

Mai mulți pacienți aflați într-o stare gravă au murit la Spitalul Județean Suceava pentru că au refuzat să li se administreze oxigen. Ei au anunțat medicii că nu cred în existența virusului COVID-19 și drept urmare nu cred că pot fi infectați. Ei au dat cu piciorul, practic, ultimei șanse de a supraviețui.

Medicii nu au ce să le facă


In articol:

”Vin mulți pacienți care susțin că ei nu cred în existența acestui virus. Nu vor să țină masca cu oxigen”, a declarat managerul Spitalului Județean Constanța, Alexandra Calancea, citat de gândul.ro. Medicul a precizat că au existat mai mulți pacienți care au decedat pentru că au regizat să primească oxigen, fiind convinți că noul coronavirus este, de fapt o manipulare.

spital suceava
La spitalele din Suceava, situația rămâne gravă

Citeste si: Hitler trăieşte în Africa! Primele declaraţii ale sale fac ocolul planetei chiar acum - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Județul Suceava a fost unul dintre marile focare COVID-19, în prima etapă a pandemiei și rămâne în continuare o zonă afectată de virus. Săptămâna trecută, o femeie de 42 de ani din Suceava s-a aruncat de la etajul 4 al blocului în care locuia și a murit, la scurtă vreme după ce se externase din spital, vindecată de COVID-19. Se pare că femeia suferea de ceva vreme de depresie și locuia singură, soțul ei fiind plecat în străinătate, la muncă.

Citeste si: Coronavirus România. Un bebeluș de numai 4 luni a murit din cauza Covid-19. Ce spun medicii

Citeste si: Dana Budeanu dă de pământ cu vedetele care au recunoscut public că au Covid-19: „V-ați prostituat. Ăștia care ați luat bani, sunteți niște gunoaie”

Suceava a intrat în valul 2

Specialiștii spun că Suceava e unul din județele care a intrat în valul 2 al pandemiei, ”mult mai agresiv decât primul”, conform lui Alexandru Calancea. În ciuda acestui lucru, există în continuare mulți care nu cred în existența virusului. ”Trebuie să ducem o adevărată luptă de convingere. Muli susțin că au citit ei și știu mai bine. Nu avem ce face. Ăștia suntem, fiecare cu temperamentul și caracterul său. Noi sperăm să facem față acestui al doilea val, care este mult mai agresiv decât primul”, a mai spus managerul spitalului din Suceava.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

România a dat marea lovitură! Am luat fața tuturor. Premieră absolută pentru țara noastră

Se schimbă totul! Cine a câștigat Ferma 2020! Surpriză este una imensă. Nimeni nu se aștepta la așa ceva din partea Pro Tv

Dan Bittman, făcut praf după ce a fost prins cu masca la cumpărături! Ana Birchall despre solistul de la Holograf: ”Impostură, oportunism, ipocrizie, penibil”

Ludovic Orban, anunț important despre carantinarea populației: „Obiectivul nostru este să nu afectăm economia”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies