Se mai inaugureaza o bucatica de autostrada! Vezi cati kilometri de mega sosele promite guvernul! Tu mai crezi?

Inainte de Craciun, guvernantii ne fac un cadou: ne mai dau 60 km de noi de autostrada.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereAsa arata acum reteaua de autostrazi a Romaniei, fara cei 61 km ce vor fi inaugurati in curandAstfel, trei din cele patru tronsoane ale autostrazii Orastie-Sibiu vor fi deschise traficului in urmatoarele zile. Cel de-al patrulea tronson care va completa autostrada, va fi gata anul viitor, pentru ca aici constructorii s-au lovit de niste alunecari de teren. Cele trei portiuni ale autostrazii insumeaza 61 de kilometri si, dupa ce se vor deschide traficului, Romania se mai apropie de un prag: vom ajunge la aproape 600 de kilometri de autostrada. Mai precis 591 km, conform economica.net.

Si cum in 20 de ani, toti ministrii care s-au batut cu pumnii in piept nu au reusit sa ne faca macar 1.000 km de autostrada, este randul lui Dan Sova sa faca promisiuni. Actualul ministru al Infrastructurii, cel care administreaza acum autostrazile, sustine ca pana in 2017 se vor construi doua noi autostrazi intre Moldova si Transilvania, fata de cele care sunt in proiect sau in constructie acum. Moldova urmeaza sa fie legata atat cu Transilvania, prin autostrada Iasi-Targu Mures, cat si cu centrul tarii, prin autostrada Bacau-Brasov.  Acestea ar avea o lungime insumata de 482 de kilometri (Tg.Mures-Iasi 310 kilometri si Brasov-Bacau 172 kilometri).fara descriereAsa ar trebui sa arate reteaua de autostrazi peste 10 ani, conform Guvernului

De altfel, in programul de guvernare al Executivului, se prevede ca in 10 ani, tara sa fie impanzita de autostrazi. Tu mai crezi in planurile astea?

 

Sursa foto: Guvernul Romaniei

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate