Se pregătea Răzvan Ciobanu să părăsească România în mare secret? Informații de ultim moment

Se pregătea Răzvan Ciobanu să plece din țară în momentul în care a murit? Conform unor informații de ultimă oră, se pare că da.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Răzvan Ciobanu ar fi vrut să plece o perioadă din România pentru a-și rezolva problemele financiare, susțin apropiații designerului care a murit în a doua zi de Paște, într-un accident auto lângă Năvodari. La 3 săp de la moartea acestuia, împrejurările în care Ciobanu și-a pierdut viața au rămas în continuare învăluite în mister.

fara descriere

Un argument în scopul acestei ipoteze îl reprezintă faptul că numele designerului, Ciobanu Răzvan Mihăiță, apare într-un tabel publicat pe site-ul Ministerului Educației și Formării Profesionale din Spania. Românul ar fi aplicat pentru o bursă pentru un curs de reconversie profesională la Madrid, iar aceasta i-ar fi fost acceptată. Tabelul a fost publicat pe 25 aprilie 2019, cu 4 zile înainte de moartea lui Ciobanu. Valoarea bursei depășea 700 euro iar românul ar fi trebuit să se prezinte la curs la începutul lunii iunie.

fara descriere

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare! Răzvan Ciobanu a sărit să îl bată pe Pelger cu o săptămână înainte de moarte! Avem toate detaliile din club

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare despre Răzvan Ciobanu, din adolescență! ”I-a șocat pe toți cu ceea ce a făcut”

Citeste si: Ionuț Cercel, capturat de polițiști! Primele imagini cu proprietarul mașinii în care Răzvan Ciobanu a murit

Răzvan Ciobanu a mai dispărut un an din țară, în 2010

fara descriere

Nu ar fi fost prima oară când Răzvan Ciobanu ar fi plecat din țară. Chiar dacă era extrem de legat de România, designerul a mai ”dispărut” aproape un an din țară în 2010, la puțin timp după ce și-a închis atelierul iar creditorii au început să-i bată la ușă. Nimeni n-a știut nimic despre Ciobanu în acea perioadă, după care însă acesta s-a întors și a încercat să se relanseze. De asemenea, Răzvan Ciobanu a mărutirist, anul trecut, că i-ar fi plăcut să iasă la pensie și să se stabilească în sudul Franței, într-o locație iubită de milionarii lumii.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate