Se schimbă totul pentru bulibașa Ferdinand Stănescu, cel mai bogat rom din Moldova!

Bulibașa Ferdinand Stănescu, șeful clanului din Grajduri, acuzat într-un dosar greu cu aur, a primit o veste bună de la judecător.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Bulibașa Ferdinand Stănescu, șeful clanului din Grajduri, acuzat într-un dosar greu cu aur, a primit o veste bună de la judecător.

Bulibașa Ferdinand Stănescu, șeful clanului din Grajduri, acuzat într-un dosar greu cu aur, ar putea scăpa de judecată.


In articol:

Bulibașa Ferdinand Stănescu și mai mulți membri ai clanului său, sunt judecați într-un dosar unde prejudiciul ajunge la 18 milioane de lei. Conform rechizitoriului procurorilor DIICOT, inculpații care sunt constituiți într-un grup infracţional organizat sunt acuzați de evaziune fiscală în formă continuată şi spălare de bani.

Mai exact, reprezentanții unor topitorii de aur, magazine de bijuterii și case de amanet colectau aur, îl topeau și exportau sub formă de lingouri în Italia și Germania. Aceștia ar fi apelat la clanul Stănescu ca să facă rost de aur și de facturi fictive de la firme – fantomă astfel încât să își deducă cheltuielile, să își diminueze impozitul pe profit și să ceară rambursarea TVA.

În octombrie 2018, mai multe persoane printre care și bulibașa Stănescu și alți 16 membri ai familiei sale au fost deferiți justiției de procurorii DIICOT din Iași.

Citeste si: Vulpița, amenințată cu moartea?! „Nu mai vreau sa stau aici” - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Situație jenantă pentru ”milionarul” Leo de la Strehaia! ”Prințul”, chemat la tribunal pentru o factură la cablu! Dezvăluiri exclusive

Numai că, zilele trecute, judecătorul de cameră preliminară de la Tribunalul Iași a exclus probele făcute de DIICOT cu SRI din dosarul clanului Stănescu. Instanța a constatat și ”neregularitatea” rechizitoriului și a acordat Parchetului 5 zile pentru a remedia problema, să elimine probele și să spună dacă ”menţine dispoziţia de trimitere în judecată” sau solicită restituirea dosarului. În acest fel, bulibașa Ferdinand Stănescu și cei acuzați în același dosar cu el ar putea scăpa de judecată. Cel puțin deocamdată.

palate Grajduri
Comuna Grajduri de langa Iasi, renumita pentru palatele cu turnulete

Citeste si: Scandal uriaș în casa lui Leo de la Strehaia! ”Prințul Țiganilor” a încurcat-o din cauza femeilor! Circul e total

Cine este bulibașa Ferdinand Stănescu, cel mai bogat rom din Moldova

Bulibaşa Ferdinand Stănescu s-a mândrit mereu cu averea sa. Imediat după Revoluție, a început să cumpere tablă şi fier vechi de la Sidex Galaţi, pe care o vindea mai scump. În urmă cu câțiva ani, când în presă au apărut topuri cu cei mai avuți romi, despre Ferdinand Stănescu s-a spus că este cel mai bogat din Moldova, averea lui era estimată la peste 7 milioane de euro. De altfel,  comuna Grajduri de lângă Iași, unde locuiește el și clanul său, este vestită pentru palatele cu turnulețe.

sursa: G4media

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Prognoza meteo ANM de Crăciun în România! Meteorologii dau o veste cruntă. Ce vor păţi românii de sărbători

Alimentul din Biblie care întărește tot organismul: Are beneficii uluitoare și poate fi cumpărat din orice supermarket

Gestul șocant al unui bărbat! A pus lame în mâncarea de bebeluși! Totul a fost suprins pe camerele de luat de vederi și este halucinantă explicația lui: „Ei m-au pus să fac asta!”

Situație jenantă pentru ”milionarul” Leo de la Strehaia! ”Prințul”, chemat la tribunal pentru o factură la cablu! Dezvăluiri exclusive

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies