Secretul din cruciulița lui Aurelian Preda purtată de Nicușor Iordan! ”Are un lăcaș unde ține fire din părul lui Aurelian”

Nicușor Iordan poartă de 3 ani la gât o cruce care i-a aparținut lui Aurelian Preda. Aceasta este, se pare, mai mult decât un simplu talisman.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Nicușor Iordan poartă, de la moartea lui Aurelian Preda, o cruce groasă, legată de gât cu o curelușă de piele. Aceasta a aparținut lui Preda iar Iordan a ”moștenit-o” de la acesta și spune că-i aduce noroc. Familia Anamariei, fiica adoptivă a lui Aurelian Preda susține însă că respectivul talisman mai ascunde un secret pe care Iordan nu l-a făcut încă public.

fara descriere

”Am înțeles că Iordan poartă la gâr o cruce. Mi-a spus cineva că în acea cruce are un lăcaș în care sunt depozitate două firicele din părul lui Aurelian Preda. Dacă într-adevăr, în acea cruce există acele firicele, eu l-aș întreba cu ce curaj a abuzat de Ana? Înseamnă că âinând acele firicele în acea cruce din dragoste și din respect față de cel care i-a fost lângă el, adică Preda, ar fi trebuit s-o protejeze pe Ana, nu s-i facă rău”, a declarat Meri Stipo, nașa Anamariei Rosa Preda pentru RTV.

Citeste si: Aurelian Preda, parastas de 3 ani! Fiica artistului a făcut anunțul! Cum a reacționat Nicușor Iordan?

Citeste si: Anamaria Preda, prima apariție în direct după scandalul sexual cu Nicușor Iordan! Cum a răspuns fiica lui Aurelian Preda când a fost întrebată dacă s-a lăsat de muzică

Citeste si: Anamaria Preda și Nicușor Iordan, război pe Facebook! ”Tată, pe unii i-ai scos din foame și ei și-au bătut joc de mine”

Este cunoscut deja conflictul deschis pe care fiica adoptivă a lui Aurelian Preda îl are cu Nicușor Iordan Anamaria l-a acuzat pe prietenul tatălui ei că a agresat-o sexual pe vremea când era minoră și a făcut chiar o plângere penală împotriva acestuia.

Nicușor Iordan: ”Am luat cruciulița de pe pieptul lui Aurelian”

fara descriere

Nicușor Iordan a povestit și el cum a ajuns în posesia cruciuliței lui Aurelian Preda. El spune că a luat-o de la prietenul său la puțină vreme după ce acesta a murit și că respectivul talisman urma să ajungă la el conform unei ultime dorințe a lui Preda.  

fara descriere

”Am un talisman pe care îl port cu sfințenie din ziua mutării lui la Domnul, un dar de suflet care țin foarte mult. Când ne-a luat pe noi trei și ne-au dus acolo să-l recunoaștem pe Aurelian, pe pieptul lui am găsit curcea aceasta pe care o purta cu sfințenie și pe care o are primită în dar de la ”frățiorul” Efrem. Ulterior am luat-o de la gâtul lui și am pus-o în buzunar. Mi-a spus părintele Efrem că în discuțiile lor, că atunci când el nu va mai fi, această cruce să mi-o încredințeze mie. Și port în sufle, ca un talisman și o voi purta toată viața mea”, a povestit Nicușor Iordan la Etno TV.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate