Mesajul fiicei lui Aurelian Preda care face aluzie la Nicușor Iordan! Anamaria vorbește despre ”ziua căinței”

Anamaria Rosa, fiica adoptivă a lui Aurelian Preda, a postat un mesaj cu subînțeles pe contul ei de socializare.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Anamaria Rosa a scris un mesaj plun de subînțelesuri pe contul ei de socializare, în plin scandal legat de presupuse agresiuni sexuale pe care le-ar fi suportat din partea interpretului Nicușor Iordan.

”Să nu-ți pară niciodată rău că ai făcut bine unora și că i-ai ajutat atunci când au avut nevoie, chiar dacă ei s-au îndepărtat și chiar dacă nu au știut să aprecieze ceea ce ai făcut pentru ei. Nu am nici un dubiu că va veni ziua în care singuri se vor căi cu amărăciune” – așa sună citatul postat pe contul ei de Facebook de către fiica lui Aurelian Preda.

Citeste si: Manuscrisul ”pierdut” al lui Aurelian Preda! ”O carte care va răsturna lumea muzicii populare”! Volumul urmează să apară la exact 3 ani de la moartea artistului

Citeste si: Fratele lui Radu Mazăre rupe tăcerea! Motivul pentru care fostul primar al Constanței a fost arestat în Madagascar: „Își folosește statutul”

Citeste si: Fiica lui Aurelian Preda mai are un frățior! Dezvăluirea-bombă a fost făcută chiar de mama Anamariei Rosa

Anamaria nu explică la cine face referire la fel cum nu a vorbit până acum nici despre o așa-zisă plângere împotriva lui Nicușor Iordan. Cu aproximativ o lună în urmă, în presă au apărut informații legate de acuzații de agresiune sexuală la care Nicușor Iordan, cel mai bun prieten al lui Aurelian Preda, ar fi supus-o pe Anamaria. Iordan a negat vehement că ar avea vreo legătură cu aceste acuzații.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate