Secretul lui Iancu Sterp de la Puterea Dragostei! Nu a vrut să știe lumea, dar un fost concurent l-a dat de gol!

Iancu Sterp, fostul concurent de la Puterea Dragostei, a ținut secret faptul că în aceste zile are mari emoții

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

In articol:

Iancu Sterp de la Puterea Dragostei s-a iubit cu Roxana, a încercat și o relație cu Bianca, însă, până la urmă fratele cântărețului Culiță Sterp, s-a întors singur acasă. Iancu a păstrat legătura cu băieții și fetele din casa de la Puterea Dragostei, mulți dintre ei întâlnindu-se din când în când la diverse petreceri sau cluburi din București sau de pe litoral. Așa s-a întîmplat și în urmă cu câteva zile, când mai mulți concurenți de la Puterea Dragostei au fost împreună la o petrecere la piscină, unde bineînțeles că și-au fpcut numeroase poze și filmulețe. Într-unul din aceste filmulețe, cineva îl dă de gol pe Iancu spunând că acesta ar trebui să învețe pentru bacalaureat.

fara descriere

Citeste si: Roxana de la Puterea dragostei, din nou cu Andy! Prima declarație a fostei concurente

Citeste si: Roxana îl face praf pe Iancu după Puterea dragostei! ”Este un mincinos”

Citeste si: Concurenții de la ”Puterea Dragostei” și-au făcut de cap, în club! Show-ul a fost total

În aceste zile este în plină desfășurare sesiunea de toamnă a Bacalaureatului, mai exact vineri a fost una din probele scrise. Iancu a terminat liceul anul trecut însă nu a reușit să ia examenul de bacalaureat așa că este foarte probabil să-și fi încercta acum din nou norocul.

Iancu a fost eliminat anul trecut de la bacalaureat

Iancu a absolvit un liceul din Hațeg, cu specializarea tehnician în turism. El a dat și bacalaureatul, numai că, așa cum arată datele de pe Ministerul Educației, el a fost eliminat din examen, alături de alți colegi de-ai săi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate