Concurenții de la ”Puterea Dragostei” și-au făcut de cap, în club! Show-ul a fost total

De curând, concurenții primului sezon de la ”Puterea Dragostei” au decis să se vadă, să pună la cale o întâlnire, de dragul vremurilor pe care le-au petrecut împreună.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Și, cum cel mai simplu a fost să îmbine utilul cu plăcutul, gașca de la ”Puterea Dragostei” s-a văzut într-un club de fițe, loc în care și-au făcut de cap întreaga seară.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare din casa Puterea Dragostei! Beni dă cărțile pe față! ”Mary s-a sărutat în secret cu Bogdan Mocanu și a fost dezamăgită!”

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei” vorbește despre relația cu Culiță Sterp! A spus totul despre ei doi și reneagă prietenia cu Carmen de la Sălciua

Citeste si: Simona de la ”Puterea Dragostei” îl face praf pe Beni! Scandal uriaș între concurenți

Plușica, Simona, Simina și Alex Zănoagă, Raluca Munte, Andy, Iancu, Ana Maria, Bobicioiu și George, fostă ispită la ”Insula Iubirii”, fratele lui Zănoagă, au decis că este cazul să își facă de cap în club. Și au făcut-o, cu toții distrându-se până la epuizare, în clubul cu pricina, unul de fițe. Bine hidratați cu sucuri și multe, multe shoturi, cu toții au dansat până la epuizare în momentul în care au fost lăsați de ceilalți clienți ai clubului, mulți dintre aceștia înghesuindu-se, la propriu, să facă fotografii cu favoriții din show-ul moderat de Andreea Mantea.

fara descriere

De altfel, așa cum ne-a mărturisit Simona de la ”Puterea Dragostei”, simțeau, cu toții, nevoia să se destindă puțin. ”Am avut chef să ne revedem și să ne distrăm fără să fim filmați, așa cum am trăit ultimele luni. Am dansat până nu am mai putut și am vorbit, ne-am amintit de momentele frumoase de la ”Puterea Dragostei” pe care le-am trăit împreună. Oricum, majoritatea dintre noi, cel puțin din cei care am fost în club, ne dorim să ne întoarcem în emisiune, ne-a plăcut mult acolo. E adevărat, chiar dacă, între noi, nu toți am făcut cupluri. Dar, amcii am rămas cam cu toții”, ne-a spus, în exclusivitate, Simona de la ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

Concurenții de la ”Puterea Dragostei” au plecat abia dimineață din club

De altfel, distracția concurenților de la ”Puterea Dragostei” a fost una pe măsură, dacă ar fi să ne luăm după cele spuse de ei. ”Am plecat abia dimineața din club, de abia mai îmi simțeam picioarele de la cât am dansat”, ne-a spus, râzând, Simona de la ”Puterea Dragostei”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate