Secretul lui Jador! A sărutat-o sau nu pe Carmen de la Sălciua?

”Culiță fiind prietenul meu, nu aș putea să am o relație cu Carmen. În primul rând, din respect pentru el, că nu am cum să am o relație cu fosta lui nevastă... Culiță mi-e prieten, ea mi-e prietenă...”, spunea Jador despre relația pe care o are cu Carmen de la Sălciua...


In articol:

Dar chiar așa să fie? Pentru că, spun sursele noastre, Jador a cam ”uitat” să facă câteva precizări cât se poate de relevante în privința relației pe care o are cu frumoasa Carmen de la Sălciua.

Mai exact, spun sursele noastre, martore la un eveniment cât se poate de important petrecut între Jador și Carmen de la Sălciua, filmările de la videoclipul care i-a dus pe primul loc în trending-ul Youtube au fost mult, mult mai fierbinți.

”La sfârșitul videoclipului piesei cântate de Jador și de Carmen de la Sălciua, în spatele unei perdele, cei doi par să se sărute. Iar dacă în clip doar par, cei doi au făcut-o.... A fost un sărut timid, nu s-a întâmplat nimic altceva, dar a fost...”, ne-a spus un martor ocular de la filmările clipului. Mai mult decât atât, ne-a precizat sursa citată, de-a lungul filmărilor, Jador a fost mai tot timpul atent la fiecare doleanță a frumosei Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Salciua si Jador
Carmen de la Salciua si Jador s-au inteles perfect la filmari

Citeste si: Loredanei Chivu i-au „putrezit” fesele! Imagini șocante cu posteriorul siliconat al blondei- bzi.ro

”Jador roia, efectiv, în jurul lui Carmen, nu a lăsat-o singură nicio secundă. Făcea glume, o complimenta, era evident atras de ea... Carmen, și ea, părea să îl placă destul de mult pe Jador, cocheta cu el așa cum face o femeie căreia îi place un bărbat”, ne-a mai spus sursa citată.

E adevărat, precizează sursa WOWbiz.ro, între Carmen de la Sălciua și Jador, în afara sărutului timid nu s-a mai petrecut nimic. ”Nu știu să fie altceva”, explică el.

Cu toate acestea, pe grupurile de fani ale celor doi artiști a apărut o poză cât se poate de interesantă. Una cu Jador... la Alba. În vizită, susțin unii, chiar la Carmen de la Sălciua, comentariile fotografiei fiind pe măsură, cu atât mai mult cu cât mulți i-ar dori împreună.

Carmen de la Salciua si Jador
Carmen de la Salciua si Jador, sarut fierbinte?

Carmen de la Sălciua, complimente pentru Jador! Jador, înnebunit de Carmen

După filmarea videoclipului, Carmen de la Sălciua a avut numai cuvinte de laudă pentru Jador. ”Nu mă așteptam să mă înțeleg atât de bine cu Jador. Este un tip foarte simpatic, reușește să te facă să râzi tot timpul, este tonic din cale afară (n. red., plin de energie).

(...) Sper ca lumea să simtă chimia dintre noi. Ne-am înțeles bine și la filmări, și la înregistrări, sper ca piesa să fie un adevărat succes, mai ales că am rezonat și altfel între noi. Și nu văd de ce nu ar fi, mai ales că ne-a plăcut amândurora cum a ieșit, iar videoclipul este, cu adevărat, excepțional”, ne-a spus Carmen de la Sălciua despre Jador.

Iar Jador recunoaște că a rămas cu gura căscată când a văzut-o pe Carmen de la Sălciua, la filmări. ” La videoclip a venit îmbrăcată normal, dup-aia s-a schimbat în cămașa aia. I-am zis: Carmen, fimezi așa? Că nu eram genul ei să filmeze așa... Și ea era sexy... dar spre decent”, a explicat Jador despre colaborarea cu Carmen de la Sălciua.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Jador vorbește despre relația cu Carmen de la Sălciua! De ce nu pot fi împreună, deși recunoaște că o iubește

Carmen de la Sălciua s-a dezbrăcat pentru Jador! Se întâmplă ceva, clar, între ei

Carmen de la Sălciua, dezvăluiri exclusive despre iubitul ei! ”Stau foarte bine cu viața amoroasă”

Lidia Buble reacționează, după ce Răzvan a vorbit despre despărțirea lor

Un mare artist din România, de urgență pe masa de operație! A suferit o triplă intervenție chirurgicală

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti. Filmare de colecţie VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies