Secretul relației dintre Raluca de la ”Puterea Dragostei” și Ricardo! ”Am făcut-o pentru el” EXCLUSIV

Raluca și Ricardo de la ”Puterea Dragostei” par să se iubească enorm, roșcata făcând o serie de gesturi cât se poate de explicite în această direcție, semnalele trimise de ea către bărbat fiind cât se poate de elocvente în ceea ce privește sentimentele sale.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Mai multe fete care au concurat în reality-show-ul prezentat de Andreea Mantea, ”Puterea Dragostei”, au decis să marcheze experiența cu un tatuaj sugestiv, motiv pentru care și-au scris, pe coaste, cuvintele ”Power of Love”, adică chiar numele emisiunii în engleză.

Citeste si: Petrecere de pomină la majoratul Ralucăi de la ”Puterea Dragostei”! A fost cărată pe brațe de băieți

Citeste si: Șoc în showbiz! Florin Pastramă vrea să se însoare cu Brigitte Sfăt! Avem detalii EXCLUSIVE

Citeste si: Imagini XXX! Raluca de la „Puterea dragostei”, în timp ce făcea show la videochat!

Doar că, Raluca, din dragoste pentru Ricardo, a decis să își completeze tatuajul făcut la ”Puterea Dragostei”. Aceasta, mai ales că atunci când și l-a făcut, la începutul competiției, era într-o relație pasională cu Adrian. Prin urmare, chiar lângă desenul inițial, și-a scris și inițiala ”R”, de la Ricardo, iubitul ei din emisiune. ”Un secret de-al meu este că eu mi-am tatuat inițiala lui Ricardo, lângă tatuajul cu ”Puterea Dragostei” în semn de iubire pentru el”, ne-a spus, în exclusivitate, Raluca de la ”Puterea Dragostei”. Mai mult decât atât, recunoaște concurenta din emisiunea ”Puterea Dragostei”, relația ei cu Ricardo o completează, o face să se simtă, cu adevărat, fericită. ”Sunt cea mai fericită că bărbatul de care m-am îndrăgostit și familia mea sunt alături de mine! După ce au apărut pozele (în care Raluca de la ”Puterea Dragostei” este dezbrăcată în fața camerei web în timpul sesiunilor de videochat, n. red.), vorbeam cu Ricardo și mi-a spus că nu contează că zice lumea și ce părere își formează asupra mea, atâta timp cât el este cu mine și mă iubește! Sunt cea mai fericită că l-am întâlnit pe el! Aceste subiecte despre mine și răutatea oamenilor fac doar să mă ajute, arătându-mi cât de mult ține Ricardo la mine!”, ne-a mai spus Raluca.

fara descriere

Mai mult decât atât, faptul că Ricardo i-a făst alături în perioada în care ea a fost atacată pentru că ar fi făcut videochat, a făcut-o pe Raluca să își dea seama că bărbatul o iubește cu adevărat și că relația pe care au început-o la ”Puterea Dragostei” are șanse reale să existe și după terminarea emisiunii. ”Ce simt pentru el în momentul de față nu am mai simțit pentru nimeni, niciodată. Sunt cea mai fericită femeie din lume”, ne-a mai spus Raluca de la ”Puterea Dragostei”.

 

Raluca de la ”Puterea Dragostei”, în depresie din cauza videochatului

Raluca, concurenta de la ”Puterea Dragostei”, a început să facă videochat încercând să facă rost de banii necesari pentru ea și pentru familia ei, doar că acest lucru a costat-o, de fapt, mai mult decât și-ar fi putut închipui. Cu toate acestea, recunoaște Raluca, salvarea ei a fost fostul ei iubit. ”M-am apucat de videochat crezând că pot să îmi ajut familia și pe mine în primul rând. Familia mea nu a știut de mine că fac acest lucru până la un moment dat când le-am recunoscut pentru că cedasem psihic! În vara anului 2017 l-am cunoscut pe fostul meu iubit. El a reușit să mă scoată din acel cerc vicios! Datorită lui am reușit să îmi termin studiile universitare și am ales să mă redresez! Nu pot să zic că îmi pare rău că am făcut acest lucru pentru că am avut de învățat multe lucruri, atât bune, cât și rele. Am învățat cum ar fi că eu trebuie să mă respect mai mult și că uneori banii nu au o valoare!”, ne-a spus, în exclusivitate, Raluca de la ”Puterea Dragostei”.

În altă ordine de idei, Raluca vorbește și despre depresia prin care a trecut din cauza videochatului, cu atât mai mult cu cât, în fața camerelor de luat vederi, concurenta de la ”Puterea Dragostei” era nevoită, adeseori, să satisfacă pofte sexuale care mai de care mai ciudate ale clienților săi. ”După ce am încheiat acest subiect din viață mea, mi-a fost foarte greu pentru că a ajuns să îmi fie rușine de mine. Mi-am pierdut toată încrederea în mine și îmi era teamă că acest subiect mă va urmări toată viață! În momentul când m-am înscris la emisiune nu m-am gândit că vor apărea poze! M-am înscris la această emisiune pentru că eu suferisem foarte mult după fosta mea relație și m-am rugat să cunosc pe cineva pentru sufletul meu. Când am ajuns în Turcia și am văzut că orice am făcut în trecut va ieși la iveală, am început să mă tem. Am recunoscut eu înainte ca acele poze să iasă la iveală! Nu mă simt tristă că au apărut pentru că îmi asum trecutul! Nu vreau să schimb ceva! Asta am făcut!”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Raluca de la ”Puterea Dragostei”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate