Ședință foto pentru noua colecție de lenjerie intimă semnată de Cristina Oae! Loredana Chivu, mai sexy ca niciodată

Loredana Chivu este imaginea celor mai noi creații ale creatoarei Cristina Oae.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

 


Cristina Oae este unul dintre creatorii de modă de la noi care s-a făcut remarcată în showbiz-ul românesc pentru senzualitatea ținutelor pe care le propune.

Ea a devenit rapid designerul favorit de multe dintre vedete când vine vorba de alegerea unei lenjerii intimi fierbinți, iar pentru noua sa colecție a ales o vedetă care nu mai are nevoie de nicio descriere atunci când vine vorba despre forme voluptoase și sex-appeal.

Citeste si: Camelia Mitoșeru, disperată după ce a aflat de divorțul fiului său: „Să se ducă...”

Citeste si: Nelson Mondialu’, tatăl “Lupului” Livian de la Puterea Dragostei, imagini fabuloase la dentist

Citeste si: Cum se simte Oana Roman după ce a ajuns la spital: „Eu sper că o să fie bine...”

Loredana Chivu a îmbrăcat rând pe rând cele mai sexy ținute ale creatoarei și a reușit să le pună în valoare așa cum numai ea știe. Și pentru că toate ținutele Cristinei sunt extrem de senzuale, Loredana aproape că a lăsat totul la vedere, spre încântarea fanilor săi.

Cristina Oae, creatoarea de lenjerii intime, a adus pe lume, prin cezariană, în urmă cu o lună, o minunăție de fetiță. La finalul lunii septembrie, micuța Ingrid Katherina Maria va fi botezată. Cristina a fixat slujba pe 23 septembrie la o biserică din Capitală, iar petrecerea de botez, la care sunt așteptate în jur de 300 de persoane, pe data de 24 septembrie. Nașii fetiței vor fi Adrian Minune și soția lui, Cati.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate