Cum se simte Oana Roman după ce a ajuns la spital: „Eu sper că o să fie bine...”

Ce spune soțul Oanei Roman după ce vedeta a ajuns de urgență la spital.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Oana Roman a avut nevoie de intervenția medicilor după ce i s-a făcut rău la botezul fiicei Gabrielei Cristea.

Soțul Oanei, Mariu Elisei, a anunțat ce s-a întâmplat cu vedeta și cum se simte în acest moment.

N-am rezistat la botez. Am aterizat direct la spital ! Ultima perioadă m-a epuizat fizic şi psihic şi am rămas făra baterii! Am venit în singurul loc în care toată lumea are grijă de mine şi unde eu nu trebuie să am grijă de nimeni! Mă pun pe picioare oamenii ăștia şi revin în forță! '', a spus vedeta pe contul său de socializare. De la poza la panou direct la spital ! Am rămas fără baterii...”, a scris Oana Roman pe contul său de socializare.

Citeste si: Surpriză uriașă! Cine sunt favoriții acestei săptămâni la Puterea dragostei

Citeste si: Cine este bărbatul care l-a incendiat pe iubitul Oanei Radu

Citeste si: Doliu în sportul românesc și în cel din întreaga lume! A murit Chester Williams, o legendă a rugby-ului! A antrenat în România

Vedeta a ajuns la urgenţe direct de la evenimentul Gabrielei Cristea şi Tavi Clonda, la care se afla împreună cu soţul ei, Marius Elisei. Acesta a dat primele declaraţii despre starea de sănatate a soţiei lui, care a acuzat stări de rău.

Oana a avut o mică problema şi a trebuit să o duc la un spital. Momentan aştept să mă sune după ce se face un control, să vedem care este situaţia. Deocamdată aştept şi eu cu sufletul la gură. Este vorba despre epuizarea energiei, consumul de energie şi agitaţie. Sper că o sa fie bine, nu că sper, trebuie să fie bine'', a spus Marius Elisei în cadrul unui interviu TV.

Marius, extrem de încântat să stea cu micuța Izabela

Din fericire, Oana poate să stea liniștită, căci Marius este un ajutor de nădejde atunci când vine vorba despre fiica lor, Izabela, de care are mare grijă.

„Eu mă descurc şi chiar aş dori să-mi spună că vrea să plece singură în vacanţă. Ştiu că vrea să mergem într-o vacanţă. Eu mă descurc cu Izabela, eu am stat cu Izabela din primele zile practic. I-am dat să mănânce, nu e nimic complicat. Mie îmi place şi o fac cu tot sufletul, mai ales că Izabela este cuminte”, a mai spus Marius Elisei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate